«Υπήρξα ψεύτης και υποκριτής, έκανα ότι δεν τα γνωρίζω»

Η σκληρή παραδοχή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Article featured image
Article featured image

«Τον έχω συναντήσει κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο, έχω σταθεί δίπλα του κι έχω υπάρξει ψεύτης και υποκριτής, διότι, ενώ γνώριζα, έκανα ότι δεν γνωρίζω», παραδέχεται ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται», ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για όλα όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα για το χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, καθώς έχει συνεργαστεί τόσο με την Αγγελική Λάμπρη όσο και με την Μελίνα Κυριακοπούλου η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το δικό της τραγικό βίωμα.

«Η Αγγελική Λάμπρη τότε που έγινε το γεγονός, νιώθω πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, θα ακούσω τι ανέφερε η Μελίνα Κυριακοπούλου αργότερα. Πρέπει να ξέρει ένα παιδί πλέον που θα απευθυνθεί. Πρέπει είτε αγόρι είτε κορίτσι να νιώθει πάρα πολύ ασφαλής στις οντισιόν και να μην φοβάται. Πρέπει να θεσμοθετηθούν τα πράγματα και να φτιάξουμε κανόνες. Ίσως ο χώρος μας να είναι ο πρώτος που αποφασίζει να εξυγιανθεί» τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος.

Παραδέχεται μεταξύ άλλων πως «πρέπει πλέον να μην τα κουκουλώνουμε και να τα ξεχνάμε. Το έχουμε κάνει όλοι μας, όπως κι εγώ. Στάθηκα και στέκομαι στην Αγγελική και στη Μελίνα, αλλά στο ενδιάμεσο δεν ήμουν σε όλη την διαδρομή. Τον έχω συναντήσει κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο, έχω σταθεί δίπλα του κι έχω υπάρξει ψεύτης κι υποκριτής, διότι ενώ γνώριζα, έκανα ότι δεν γνωρίζω. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τα κορίτσια γιατί αποφάσισα να το ξεχάσω. Κι από αυτόν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί στάθηκα σαν ψεύτης κι υποκριτής και τον κοιτούσα κι έκανα ότι δεν ξέρω».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ