Η Ευγενία Μανωλίδου είναι η νέα μανία μας στο Instagram

Φαίνεται πως έχουν βαλθεί οικογενειακώς να μας χαρίζουν στιγμές απείρου κάλλους (και αμφιβόλου αισθητικής).

Article featured image
Article featured image

Όπου κάλλος < αρχαία ελληνική κάλλος < καλός = όμορφος.

Φυσικά, η αναφορά μας στο αρχαίο κάλλος, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς επηρεασμένοι από τα βίντεο της Ευγενίας Μανωλίδου στο Instagram, σιγά σιγά θα αρχίσουμε να προσθέτουμε στα κείμενά μας δασείες, περισπωμένες ενώ τα φωνήεντά μας θα είναι αργά και μακρόσυρτα.

Μουσικός, μαέστρος, πάλαι ποτέ τηλεοπτική περσόνα και σύζυγος Άδωνι Γεωργιάδη (υπουργού, πολιτικού, τηλεπολιτή) η Ευγενία Μανωλίδου έπειτα από μία απουσία ετών, από τη δημόσια σφαίρα, εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να επιστρέψει μέσω διαδικτύου για να μας μυήσει στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Influencer του εντέχνου, (ατάκα δανεισμένη από το ημερολόγιο Καραντίνας του Γιάννη Πέτεβη) παραδίδει 45λεπτα (!) μαθήματα αρχαίων ελληνικών στο Instagram και απευθύνεται σε κοινό ανώτερης παιδείας, καθηγητές, αστροφυσικούς, φιλέλληνες, ημίτρελους, θεότρελούς κοκ. Απανταχού ερασταί της Αρχαίας Ελλάδας και μαρκετίερς, συναχτείτε να προλάβετε.



Βέβαια, όσα και να πούμε ή να γράψουμε εμείς για την κα Μανωλίδου και τη νέα της ασχολία, τίποτα και κανένας δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την κατάσταση από τον ίδιο τη σύζυγό της και την ιστορική του πλέον ατάκα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ