Η Rita Wilson και ο Tom Hanks γιορτάζουν, μαζί με τους Έλληνες όλου του κόσμου [ΒΙΝΤΕΟ]

Το μήνυμα τους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Article featured image
Article featured image

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Tom Hanks μαζί με τη σύζυγό του, Rita Wilson, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, μέσα από ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, λίγες ημέρες πριν την 25η Μαρτίου, το video τους γίνεται απολύτως επίκαιρο, κάνοντας ξανά τον γύρο του διαδικτύου.

Οι δυο ηθοποιοί, μέσα από το ιδιαίτερο μήνυμα τους, εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για το ότι θα γιορτάσουν μαζί με τους Έλληνες όλου του κόσμου τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821 – 2021). Να υπενθυμίσουμε τόσο την ελληνική καταγωγή της Rita Wilson όσο και την ελληνική ιθαγένεια που έλαβε ο Tom Hanks.

«Ελπίζουμε ότι θα συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή την καταπληκτική γιορτή. Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των σπουδαίων φιλοσόφων, των θαυμάσιων ανθρώπων», λένε συγκεκριμένα . Τέλος, παροτρύνουν τον κόσμο, να επισκεφθούν την Ελλάδα, καθώς «δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Μάλιστα, στο τέλος του video, η Rita Wilson παραπέμπει το κοινό, στο site «Ελλάδα 2021».


Δείτε πιο κάτω το σχετικό video:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ