Ποιος θα ενσαρκώσει τον «Greek Freak» στην επερχόμενη ταινία της Disney;

Ανακοινώθηκε το cast της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Article featured image
Article featured image

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, τόσο για την σταδιοδρομία και τις επιδόσεις του στο ΝΒΑ με τους Milwaukee Bucks, όσο και για την τρομερή ιστορία της ζωής του. Ιστορία που όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη από την Disney, αλλά αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για επερχόμενή της ταινία. Η ταινία λοιπόν, ανακοινώθηκε το 2019 και θα φέρει τον τίτλο «Greek Freak», το οποίο είναι και το ψευδώνυμο του διεθνή καλαθοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του variety.com, έχει ήδη αποφασισθεί ένα μεγάλο μέρος του cast των ηθοποιών της ταινίας. Αρχικά, τον «Greek Freak» θα ενσαρκώσει ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada. Μάλιστα, ο ίδιος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ταινία, όταν έμαθε για το ανοιχτό casting call από σχετική ανάρτηση του Γιάννη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Σύμφωνα πάντα με το variety, στον ρόλο των γονιών του θα δούμε τους Dayo Okeniyi και Yetide Badaki . Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον αδελφό του Γιάννη, Θανάση Αντετοκούνμπο. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Akin Omotoso.

Giannis-Antetokounmpo-tainia-cast-cineramen-e1616231387299.jpg
Uche Agada / Yetide Badaki / Dayo Okeniyi

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας, θα αρχίσουν μέσα στο τρέχον έτος, σε Ελλάδα και Αμερική. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, αρχικά στο Disney+, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελληνικό κοινό, δεν έχει πρόσβαση στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ