Το άλογο που αφόδευσε μπροστά στους επισήμους στη χθεσινή παρέλαση

Οι φωτογραφίες του έγιναν viral και πολλοί χρήστες ένιωσαν να συμπάσχουν

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI



Γαλανόλευκο. Αυτό ήταν το χρώμα που έντυσε και χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα, με τους εορτασμούς για 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, να πραγματοποιούνται με μεγαλοπρέπεια και τιμές, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας.

Όλος ο ελληνισμός και η υπόλοιπη ανθρωπότητα ντύθηκαν στα χρώματα του μπλε και του γαλάζιου τιμώντας την ηρωική θυσία των Ελλήνων για απελευθέρωση με την Αθήνα να βρίσκεται στο επίκεντρο των χθεσινών εορτασμών.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων η παρέλαση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων παρόντων του Πρωθυπουργού του κράτους, του Πρίγκιπα της Ουαλίας μετά της συζύγου του και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας (κανένας άλλος αρχηγός κράτους δεν κατάφερε να παρευρεθεί), με το ενσταντανέ που έκανε το γύρο του διαδικτύου να μην είναι και το πιο κολακευτικό.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτα στο tvxs.gr

337409-5269373_1.jpg

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, ένα άλογο του έφιππου τμήματος, αφόδευσε μπροστά στους επίσημους με το ευτράπελο περιστατικό φυσικά να γίνεται viral.

horse.jpg

horse1.jpg


Οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, άμεσα έσπευσαν να καθαρίσουν το σημείο προκειμένου να συνεχιστεί η παρέλαση χωρίς προβλήματα, ωστόσο οι φωτογράφοι που ήταν παρόντες απαθανάτισαν το γεγονός διοχετεύοντάς το στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ