Το πρώτο (και μοναδικό) «One-Stop Shop» στην κυπριακή αγορά

Ο Κύπριος καταναλωτής τοποθετείται πλέον στο επίκεντρο, καλύπτοντας άμεσα όλα τα «θέλω» του, χάρη στο διαδικτυακό κατάστημα WaysExpress.com, που ήρθε για να εδραιώσει τον ορισμό του «One-Stop Shopping».

Article featured image
Article featured image

Η πρωτοποριακή προσέγγιση του WaysExpress.com να διαθέτει δεκάδες χιλιάδες προϊόντα άμεσα διαθέσιμα για τους καταναλωτές, με γρήγορες παραδόσεις, είναι ότι χρειαζόμαστε για να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα. Οπότε, οι πολλαπλές ανάγκες που προκύπτουν από τον έντονο ρυθμό ζωής, ο οποίος απαιτεί τη μετακίνηση σε πολλά σημεία πώλησης, είναι μια παράμετρος που πλέον αποτελεί παρελθόν για τους πελάτες του WaysExpress.com.

Στις διάφορες κατηγορίες του WaysExpress.com (Σουπερμάρκετ, Φαρμακείο, Μητέρα & Παιδί, Υγεία & Ομορφιά, Βιβλία & Γραφική Ύλη, Παιχνίδια, Τεχνολογία, Σπίτι & Κήπος, Κατοικίδιο, Κοσμήματα), του οποίου η γκάμα προϊόντων έχει εμπλουτιστεί με είδη που καλύπτουν τις απαιτήσεις νοικοκυριών αλλά και γραφείων, δίνονται λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

«Με τις καταναλωτικές συνήθειες να έχουν πλέον αλλάξει και τον σύγχρονο άνθρωπο να κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς ζωής ψάχνοντας πλέον στις αγορές του την ευκολία, την ποικιλία, την ποιότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα, στόχος είναι η κάλυψη όλο και περισσότερων αναγκών του σύγχρονου αυτού καταναλωτή», απαντά η ομάδα του WaysExpress στο ερώτημα για το ποια θα είναι η επόμενη διαθέσιμη κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ