Σεξομολογήσεις #552: «Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά έμεινα έγκυος από τον πρώην»

Αγαπά, όπως λέει, τον άντρα της, αλλά τούς «έφαγε» η ρουτίνα. Κάπως έτσι υπέπεσε στην «παγίδα» του πρώην και τα πράγματα περιπλέχθηκαν ακόμη περισσότερο, όταν έμεινε έγκυος. Η ίδια βρίσκεται πλέον σε μεγάλο αδιέξοδο και ζητά τη συνδρομή της Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Είμαι αρκετά ταραγμένη. Στέλνω σε εσένα, γιατί ακόμα δεν νιώθω έτοιμη να το πω σε κάποιον άλλο. Ούτε ξέρω πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Πάντα ήμουν συγκροτημένη τζαι κυρίως συγκρατημένη. Με τον άντρα μου είμαστε χρόνια μαζί τζαι ειλικρινά αγαπώ τον. Έφαέν μας, όμως, η ρουτίνα, ενώ το γεγονός ότι έμεινεν άνεργος πριν 2 χρόνια τζαι ακόμα δεν βρήκε κάτι μόνιμο, εμεταμόρφωσέν τον σε έναν άλλο. Εν έχει να κάμει με το οικονομικό, έχει να κάμει με την ψυχολογία του. Μέσα σε τούτο το διάστημα εγώ ήμουν δίπλα του φουλ. Ποττέ δεν τον έκαμα να νιώσει ούτε άσχημα, ούτε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά ο ίδιος επαραιτήθηκε που τον εαυτό του, που τη σχέση μας, που εμένα. Ένιωθά τον να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα τζαι εγώ να προσπαθώ να κολλήσω τα σπασμένα.

Μέσα σε τούτον ούλλον τον χαμό, εμφανίστηκε ο πρώην μου, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει Κύπρο από την Αγγλία τζαι λόγω πανδημίας τζαι λόγω Brexit. Είχα να τον δω 6 χρόνια, τζαι λλίο μετά που ήρτεν Κύπρο ήμουν η πρώτη που της έστειλεν μήνυμα. Έτσι μου είπεν τουλάχιστον. Να μεν τα πολυλογώ, λίγο καιρό μετά που ήρτεν, εβρεθήκαμεν, στο break μου που τη δουλειά. Υπήρχε μια φλόγα, εφώναζεν που μακριά η φάση. Μια εβδομάδα μετά, επροφασίστηκα αδιαθεσία τζαι έφυα πιο νωρίς που το γραφείο. Εβρεθήκαμεν τζαι ελύγισα. Εκάμαμε σεξ. Είσιεν καιρό να νιώσω έτσι. Επέρασεν 1,5 μήνας που τότε. Λλίο πριν σου γράψω έκαμα τεστ εγκυμοσύνης. Είμαι σίγουρη πως εν δικό του. Με τον άντρα μου επροσπαθούσαμεν, αλλά δεν τα καταφέρναμε… Μετά που έμεινε άνεργος αφήσαμεν το μωρό στην άκρη. Τωρά τι να κάμω; Δεν ξέρω τι να κάμω…

Π.Κ.


Έκαμές τα θάλασσα! Έτο τι έκαμες… Και τι πρέπει να κάμεις; Να κολυμπήσεις! Μπήκες στα βαθιά, αλλά δεν χάθηκε η βάρκα. Το σωσίβιό σου είναι η ψυχραιμία και η ειλικρίνεια που πρέπει να επιδείξεις. Αφού… πήδηξες που πήδηξες τον πρώην στην κυριολεξία, και «πήδηξες» και τον άντρα σου μεταφορικά, ΜΗΝ κάνεις το σάλτο μορτάλε, αλλά κάνε την κίνηση ΜΑΤ. Το λοιπόν… ας μπούμε στην ουσία και στο τι πρέπει άμεσα να κάνεις, αν θες να είσαι δίκαιη με όλους και με τον εαυτό σου. Μέτρα πρώτα τα δεδομένα σου:

1. Είσαι έγκυος.

2. Αγαπάς τον άντρα σου.

3. Ένιωσες μια φλόγα για/με τον πρώην σου!

Τι κάμνεις τωρά; Ζυγίζεις τα αισθήματά σου –τα ειλικρινή αισθήματα που τρέφεις για τον καθένα– και παίρνεις αποφάσεις. Απάντα στα πιο κάτω, για να οδηγηθείς στη σωστή απόφαση:

1. Θέλω να αφήσω τον άντρα μου;

2. Θέλω να τερματίσω τον γάμο μου;

3. Αυτό που έζησα με τον πρώην, θέλω να το συνεχίσω;

4. Το παιδί που έχω μέσα μου, θέλω να το «ρίξω»;

Αν στα 4 πιο πάνω απάντησες σε όλα «όχι», τότε όλα σε οδηγούν σε ένα μόνο συμπέρασμα = πρέπει και θέλεις να μείνεις στον γάμο σου και οφείλετε να δείτε και οι δυο μαζί αυτό που συνέβη σαν ένα ολίσθημα που μετάνιωσες μεν που έγινε, αλλά που έφερε καρπούς… Ένα παιδί! Κι εδώ μπαίνει και το θέμα του πρώην, με τον οποίο πρέπει πρώτα απ’ όλα και όλους να μιλήσεις, για να δεις πώς θα το αποδεχτεί και μετά μιλάς και με τον νυν, για να δεις πώς θα το υποδεχτεί! Αν θα κρατήσεις το παιδί, έχει δικαίωμα και ο πατέρας του να αποφασίσει για την τύχη του, αλλά και ο άντρας σου να αποφασίσει για το πώς θα το χειριστείτε. Είναι λεπτό το ζήτημα και θέλει προσοχή. Να είσαι έτοιμη να υπερασπίσεις και τον γάμο σου και το παιδί που έρχεται και τους άντρες που έμπλεξες σε όλη αυτήν τη φάση. Σε παρακαλώ να είσαι προσεκτική! Αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κι έναν δικηγόρο.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ