Η επιστροφή του Χάρι στη Βρετανία για την κηδεία του Φίλιππου και το κώλυμα της Μέγκαν

Θα τον συνοδεύσει ή όχι;

Article featured image
Article featured image

Μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου που συγκλόνισε τη Βρετανία, τα βλέμματα όλων στρέφονται σε δύο μέλη της οικογενείας που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το τελευταίο καιρό.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι έχουν «ταράξει» τα ήρεμα νερά της βασιλικής οικογένειας, τόσο με τις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησαν σε συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.


Το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: Θα επιστρέψουν και οι δύο τώρα στη Βρετανία; Ή μήπως η εγκυμοσύνη της Μεγκαν θα τη γλιτώσει από τη δύσκολη συνάντηση; Η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου θα γίνει τις επόμενες ημέρες σε στενό κύκλο λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού. Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Αν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επιστρέψουν και οι δύο στη Βρετανία.

Μια πηγή κοντά στην Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι είπε στην DailyMail: «Ο Χάρι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να βρεθεί μαζί με την οικογένειά του. Δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι εκεί για την οικογένειά του, και ιδιαίτερα για τη γιαγιά του, σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Η Μέγκαν είναι έγκυος, οπότε θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της για το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει, αλλά πιστεύω ότι ο Χάρι θα έρθει σίγουρα στην Αγγλία».

Άλλη πηγή μιλώντας στην New York Post επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στη Βρετανία. «Φυσικά, θα είναι εκεί, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις μεταξύ των Σάσσεξ και της οικογένειας», προσθέτοντας: «Ο Χάρι ήταν πολύ κοντά στον παππού του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ