Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου στον κόσμο, προχωρά σε σοβαρές αλλαγές

Αιτία το σκάνδαλο που ξέσπασε το 2020.

Article featured image
Article featured image

Το Pornhub δημοσίευσε πρόσφατα την πρώτη του έκθεση διαφάνειας, μια κίνηση που έχει να κάνει με σκάνδαλο που ξέσπασε πέρυσι μετά από μια έρευνα των New York Times τον Δεκέμβριο, που κατηγόρησε την Pornhub ότι φιλοξενεί στη σελίδα του παιδικό πορνό και περιεχόμενο που έχει να κάνει με εκμετάλλευση.

Με αυτή την έκθεση διαφάνειας, το σκοπεύει Pornhub να «δημιουργήσει και να προωθήσει έναν χώρο για ενήλικες για την ασφαλή, συναινετική και ελεύθερη έκφραση και εξερεύνηση του σεξ και της σεξουαλικότητας, χωρίς φόβο να εκτεθεί σε επικίνδυνα, παράνομα ή με μίσος και με διακρίσεις περιεχόμενο».

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες είχαν ήδη δημοσιευτεί καθώς το Pornhub προσπαθούσε να «φτιάξει» την εικόνα του μετά το ρεπορτάζ των NYT αφού παρουσίασε μια σειρά από νέες πολιτικές ως μέρος μιας αναθεώρησης της πολιτικής εμπιστοσύνης και ασφάλειας της εταιρείας τον Δεκέμβριο. Οπότε, μεγάλο μέρος της έκθεσης, καλύπτει τον Ιανουάριο 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι νέες πληροφορίες, έχουν να κάνουν με την πλατφόρμα που εντόπισε και αφαίρεσε 653.465 βίντεο που ενδέχεται να παραβιάζουν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και άλλες οδηγίες ιστότοπου από το 2020.

Το Pornhub εξετάζει το περιεχόμενο που απεικονίζει ανηλίκους, μη συναινετικές πράξεις, ρητορική μίσους, άσχημη αντιμετώπιση σε ζώα, αιμομιξία και άλλα. Όπως θα έπρεπε να κάνουν όλες οι πλατφόρμες που φιλοξενούν πορνογραφικό υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ