«Γεια σας, προσπαθώ να βρω τον πατέρα μου. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ»

Ο George, από τη Ρουμανία προσπαθεί να βρει τον Κύπριο πατέρα του κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

Article featured image
Article featured image

Τον λένε George Mario, κατάγεται από το Iasi της Ρουμανίας, είναι 26 ετών, παντρεμένος και εδώ και λίγες ώρες αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στα social media πως ψάχνει τον Κύπριο πατέρα του, που δεν γνώρισε ποτέ έως σήμερα.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, ο πατέρας του λέγεται Μάριος Ζήνωνος και είναι από τη Λεμεσό. Η φωτογραφία, μάλιστα, που συνοδεύει την ανάρτησή του, είναι η μοναδική που έχει απ’ αυτόν. Όπως αναφέρει, σήμερα πρέπει να είναι κοντά 60 ετών. «Ξέρω πως έχει έναν αδελφό Γιώργο και μια αδελφή, οι θείοι μου και το όνομα του πατέρα του, του παππού μου ήταν επίσης Γιώργος. Δούλευε ως εργολάβος οικοδομών, έχτιζε σπίτια και τα πουλούσε. Γεννήθηκε στο χωριό Πέρα Πεδί και απ’ ότι ξέρω έχει ακόμη ένα γιο με το όνομα Γιώργος, από τον πρώτο του γάμο».

O George, ζητά τη βοήθεια απ’ όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι, έστω μία πληροφορία να τον ενημερώσει, ίσως καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Ήδη, μάλιστα, αρκετοί χρήστες στα σχόλια έσπευσαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του νεαρού με διάφορες πληροφορίες.

175401289_292107289093788_1788756171139116966_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ