Εκκλησιασμός χωρίς SMS τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τι διευκρινίζεται για τις συναθροίσεις της Κυριακής του Πάσχα - Από πόσα νοικοκυριά μπορούν να είναι τα 10 άτομα.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Olga Kononenko / Unsplash


Μια από τις περιπτώσεις στις οποίες επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση χωρίς αποστολή SMS, αφορά στον εκκλησιασμό.

Αυτό αναφέρεται στη νέα ενημέρωση που απέστειλε το Υπουργείο Υπουργείο, το οποίο αποτελείται από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σε σχέση με τα νέα μέτρα τα οποία τέθηκαν σε ισχύει από σήμερα, 26 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι μετακίνηση για μετάβαση σε χώρους θρησκευτικής λατρείας κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας (26 Απριλίου – 2 Μαΐου) και μόνο για τις ώρες της Θείας Λειτουργίας, γίνεται χωρίς τη χρήση γραπτού μηνύματος.

Επιπλέον διευκρινίζεται ότι, σε σχέση με τα άτομα που επιτρέπεται να βρίσκονται σε οικίες την Κυριακή του Πάσχα, πέραν των μόνιμα διαμενόντων, αυτά μπορούν να είναι από όσα νοικοκυριά επιθυμούν, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα 10 πρόσωπα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε μια περιοχή της Ιταλίας υπάρχει ένα κάστρο που είναι σκαλισμένο σε βράχο

Article featured image

Η εντυπωσιακή φωτογραφία ενός «ιπτάμενου» δελφινιού που έγινε viral (και δεν είναι ΑΙ)

Article featured image

Ποιο θα είναι το μενού γευμάτων που θα τρώνε οι αστροναύτες στο ταξίδι προς τη Σελήνη;