Το πιο συγκινητικό βίντεο που θα δεις σήμερα στο ίντερνετ

7χρονη έκανε έκπληξη στη γιαγιά της, 14 μήνες μετά την τελευταία φορά που ειδωθήκαν, λόγω της πανδημίας. [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασε η 7χρονη Franny Gelles στη γιαγιά της για τα 75α γενέθλια της. Οι δυο τους είχαν να συναντηθούν από κοντά περίπου 14 μήνες λόγω της πανδημίας του Covid-19. Πριν λίγες μέρες η μικρή επισκέφτηκε τη γιαγιά της, Bonnie Pitman, και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο πατέρας της, David Gelles


Μιλώντας στο CNN η Bonnie Pitman είπε
: «Η καρδιά μου εξερράγη. Δεν έχω δεχτεί μεγαλύτερη έκπληξη στη ζωή μου. Μιλήσαμε την προηγούμενη μέρα αλλά δεν μου είπαν τίποτα, γι’ αυτό ξαφνιάστηκα όταν τους είδα ξαφνικά μπροστά μου».

Ενώ ο David Gelles πρόσθεσε: «Την περιμέναμε αυτή τη στιγμή εδώ και ένα χρόνο. Η μητέρα μου εμβολιάστηκε πριν ένα μήνα κι εγώ πιο πρόσφατα, οπότε άνοιξε αυτό το παράθυρο. Η μητέρα μου ήταν πολύ άρρωστη την τελευταία χρονιά και δεν μπορούσε να μπει σε αεροπλάνο γι’ αυτό και αποφασίσαμε να πετάξουμε εμείς και να έρθουμε να τη δούμε από κοντά.».

«Κάντε το εμβόλιο», πρόσθεσε η Bonnie, «η οικογένεια μας είναι μαζί εξ αιτίας του εμβολίου. Το καλοκαίρι θα δω και την νύφη μου και τον άλλο εγγονό μου. Όλα αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το εμβόλιο. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο αλλά δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά χωρίς αυτό.»

Η συνέντευξη της οικογένειας στον Chris Cuomo του CNN

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ