Ένας πρώην σωματοφύλακας του Τραμπ «τον δίνει» κανονικά

Όλα όσα ανάφερε για τα μαλλιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, για τη σχέση του με τη Μελάνια, για τα χρωστούμενα με κάτι burgers, αλλά και για το τραγελαφικό περιστατικό με έναν πρώην γείτονά του.

Article featured image
Article featured image

Τις παραξενιές, την εμμονή του με το junk food και την εριστική συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στη Μελάνια αποκάλυψε σωματοφύλακας που είχε εργαστεί για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, στο κτήμα του στη Σκωτία.

Ο Κέβιν Μακέι εργάστηκε για τον Τραμπ επί πέντε χρόνια, ενώ απολύθηκε το 2012. «Νόμιζα ότι ήταν ένας ''εντάξει'' τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με τοn καιρό κατάλαβα ότι δεν είναι από αυτούς που κρατάνε το λόγο του», είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μακέι, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail.

Παράλληλα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως είδε τον Τραμπ να είναι εριστικός με τη σύζυγό του Μελάνια, να εκφοβίζει τους γείτονές του, ενώ πάλευε να κρατήσει στη θέση τους τα μαλλιά του στοn δυνατό σκωτσέζικο άνεμο.

Το περιστατικό με τα burgers

Ο Μακ Κέι ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη δουλειά τού κατέστρεψε τη ζωή του και πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τού χρωστάει ακόμη λεφτά για κάτι cheeseburgers που του είχε αγοράσει από τα McDonald’s.

«Μου οφείλει ακόμη λεφτά για τα McDonald’s. Μου είπε ότι θα μου τα δώσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Όσο καιρό δούλευα μαζί του, σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί, θα μου πει κάποια στιγμή ''Έλα Κέβιν, πάρε τα λεφτά που σου χρωστάω'', αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Νόμιζα ότι ήταν ένα εντάξει τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι’ αυτόν αλλά υποθέτω ότι όπως όλοι έχουμε δει, δεν είναι άνθρωπος που κρατάει τοn λόγο του».

Ήταν εριστικός με τη Μελάνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσης από τον Κέβιν, κάποια άλλη στιγμή, να πάρει τη Μελάνια και τον γιο τους, Μπάρον, από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν, όταν είχαν πετάξει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στο Παρίσι το 2011. Όπως λέει: «Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ τής ζητούσε κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: "Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά, τρώει;". Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα. Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: "Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα". Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Η ανησυχία για τα μαλλιά του

Πάντως, ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορούσε να «διαπραγματευτεί» ποτέ ήταν ο τοπικός καιρός. Όπως λέει ο πρώην σωματοφύλακάς του: «Έβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους».

Έξαλλος με τους ντόπιους γαιοκτήμονες

Η διάθεσή του όμως άρχισε να αλλάζει από το δεύτερο ταξίδι του στη Σκωτία, όταν κάποιοι ντόπιοι γαιοκτήμονες αρνήθηκαν να του πουλήσουν τη γη τους. Όπως λέει ο σωματοφύλακας: «Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε, μου είπε: "Θέλω να δώσεις σε αυτούς τους μ@@@ ένα σκληρό μάθημα". Ήθελε να αναβοσβήνουμε τα φώτα και να πατάμε τις κόρνες των αυτοκινήτων μέσα στη νύχτα, απλώς γιατί ήθελε να την "πει" σε κάποιον. Ο λόγος ήταν επειδή δεν του πωλούσαν τη γη, αλλά αυτό ήταν δικό τους θέμα και δεν ήθελα να αναμειχθώ. Του απάντησα ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Άλλαξε το σπίτι ενός κατοίκου γιατί δεν του άρεσε και του έστειλε το λογαριασμό

«Μια φορά, μετέφερα τον Τραμπ στο κτήμα του, όταν μου ζήτησε να σταματήσω και μου έδειξε ένα ακίνητο που ανήκε σε έναν ντόπιο. Είπε στον εργολάβο που κατασκεύαζε το έργο: "Δεν μου αρέσει η εμφάνιση αυτού του σπιτιού. Θα σου δώσω 10.000 λίρες επιπλέον εάν βάλεις δέντρα γύρω από αυτό το σπίτι". Έβαλαν τα δέντρα λίγο αργότερα και άκουσα πως είχε το θράσος να δώσει τον λογαριασμό του άνδρα στον οποίο ανήκε το σπίτι. Τέτοιου είδους άνδρας είναι».


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ