Το τρυφερό βίντεο με τον γορίλλα και το βρέφος που έγινε viral

«Μια τόσο απίστευτη ανάμνηση που θα μοιραστούμε με τον γιο μας κάποια μέρα», ανάφερε ο πατέρας του μικρού Canyon.

Article featured image
Article featured image

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που προβάλει μια όμορφη στιγμή που διαδραματίστηκε σε ένα ζωολογικό κήπο στην Αμερική.

Η Emmelina Austin και ο μόλις πέντε εβδομάδων γιος της, επισκέφθηκαν τον ζωολογικό κήπο «Franklin Park» στη Βοστώνη. Κατά την επίσκεψή τους, η Emmelina παρατήρησε ότι ένας από τους γορίλλες κοιτούσε τον νεογέννητο γιο της, ενώ στη συνέχεια πλησίασε δείχνοντας ότι προσπαθούσε πίσω από το τζάμι ασφαλείας να αγγίξει το βρέφος.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο έχει πάνω από 1.8 εκατομμύρια προβολές, η μητέρα γορίλλας κοιτάζει τρυφερά το βρέφος που κοιμάται και βάζει το χέρι της πάνω στο τζάμι, κοντά στο κεφάλι του. Η Kiki, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, τον Οκτώβριο γέννησε τον Pablo, τον οποίο λατρεύει να κρατά.


«Όταν μπήκα στο ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είχαμε αυτή την εμπειρία», δήλωσε η Emmelina. Ο σύζυγός της, Michael Austin ο οποίος ανέβασε το βίντεο δήλωσε «Η σύζυγός μου κάθισε στο πάτωμα και η Kiki, ήρθε και αμέσως άρχισε να αλληλοεπιδρά μαζί μας. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να την βλέπεις να προσπαθεί να κρατήσει το χέρι του Canyon, να τον γλείφει μέσα από το γυαλί, ενώ έδειχνε εμάς και μετά κάτω προς αυτόν, σχεδόν σαν να μας έλεγε “είναι το μωρό σας”. Μας μιλούσε με τα χέρια της. Ο Pablo κάποια στιγμή πίεσε το πρόσωπό του στο τζάμι και τον κοιτούσαν μαζί αγγίζοντας τις μύτες τους. Η σύζυγός μου και εγώ είχαμε δάκρυα στα μάτια μας, ενώ ο κόσμος μάς έλεγε ότι δεν είχε δει ποτέ ή δεν είχε βιώσει κάτι τόσο όμορφο στη ζωή τους. Μια τόσο απίστευτη ανάμνηση που θα μοιραστούμε με τον γιο μας κάποια μέρα».

Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ