Ένα κυπριακό τραγούδι στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού για άτομα με οπτική αναπηρία

«Το Φως» είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «International Low-Vision Song Contest», στις 21 Μαΐου, στη Γερμανία!

Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για το τραγούδι που μέσω ψηφοφορίας έλαβε στην Κύπρο το Α’ Παγκύπριο Βραβείο και άρα θα μας εκπροσωπήσει στη Γερμανία, στον πρώτο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού για άτομα με οπτική αναπηρία.Πρόκειται για το τραγούδι που μέσω ψηφοφορίας έλαβε στην Κύπρο το Α’ Παγκύπριο Βραβείο και άρα θα μας εκπροσωπήσει στη Γερμανία, στον πρώτο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού για άτομα με οπτική αναπηρία.


Το τραγούδι με τίτλο «Το Φως - The Light - Das Licht» είναι σε στίχους του Νικόλα Σωτηρίου, μουσική και ενορχήστρωση της Αγγελικής Πρέζα και ερμηνεία των Τόνι Σωτηρίου και Μαρίας Πουλλή. Συμμετέχει επίσης το Μουσικό Σχήμα Μελωδύτες της Σχολής Τυφλών.


σονγκ2.jpg


Βιολί παίζει ο Κώστας Καρπασίτης, βιολοντσέλο ο Νικόλας Σωτηρίου και πιάνο η Αγγελική Πρέζα.


σονγκ3.jpg


Η ηχογράφηση των φωνών έγινε στο Studio 35- Rehearsal and Recording Studio του Σοφιανού Χαραλαμπίδη, ενώ Mixing & Mastering έκανε ο Αντρέας Χριστοδούλου.Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον διαγωνισμό ΕΔΩ, την Παρασκευή 21 Μαΐου, στις 20.00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ