Είναι οι ενέσεις για πεταχτές θηλές ένα νέο trend ανάμεσα στις γυναίκες;

Φαίνεται πως είναι!

Article featured image
Article featured image

Ο κόσμος αλλάζει και εξελίσσεται γι’ αυτό και συνεχώς προσπαθεί να ανακαλύπτει νέα πράγματα τα οποία επιθυμεί να βελτιώσει στην καθημερινότητά του, στη ζωή του και στο σώμα του.

Στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής για παράδειγμα -κάθε μερικά χρόνια- όλο και κάτι καινούργιο ξεπετάγεται για να μας ξαφνιάσει και να μας εντυπωσιάσει με τη φαντασία του. Όπως για παράδειγμα η καινούργια τάση που διαδίδεται πιο γρήγορα και από πληρωμένη διαφήμιση υποψήφιων βουλευτών, οι ενέσεις για πεταχτές θηλές.

Η τάση που ξεκίνησε -φυσικά- από την Kendall Jenner, θέλει τις γυναίκες να βάζουν ενέσεις στις θηλές τους για να γίνονται πιο σκληρές και πεταχτές με σκοπό να διαγράφονται μέσα από το μαγιό και τα μπλουζάκια.

Σύμφωνα με το Δρ Sergio Alvarez, πλαστικό χειρουργό στο Μαϊάμι, στο MIA Aesthetics, τους τελευταίους έξι μήνες έχουν αυξηθεί οι πελάτισσες που ζητούν πιο πεταχτές θηλές.


«Μουδιάζουμε την περιοχή της θηλαίας άλω και βάζουμε ένα γέμισμα», είπε ο Alvarez, «που δεν διαφέρει απ’ ό,τι χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο». Ο Alvarez είπε ότι η τάση για έντονες θηλές μπορεί να εντοπιστεί σε μια πηγή που δεν εκπλήσσει κανέναν: σε ένα μέλος της οικογένειας Kardashian, την Kendall Jenner, που συχνά κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν, με τις ρώγες της να φαίνονται μέσα από τα ρούχα της. «Δεν είναι όλες οι ρώγες ίδιες. Μερικές γυναίκες έχουν εισέχουσες θηλές, άλλες μικρές και κάποιες μεγάλες», είπε ο Alvarez στο VICE CANADA.


Nipple_Injections.jpg


Συμπλήρωσε ότι έχει κάνει εκατοντάδες διαδικασίες ενέσεων στις θηλές, με τη μέση ηλικία των ασθενών να είναι στα 25 χρόνια. Το κόστος κυμαίνεται από 800 ως 1.000 δολάρια κατά μέσο όρο στην κλινική του Alvarez, ανάλογα με τις ανάγκες της ασθενούς. «Όλα αυτά τα πράγματα είναι προσωρινά, πράγμα καλό και κακό. Αυτό που σήμερα δείχνει ωραίο μπορεί να μην δείχνει ωραίο σε πέντε χρόνια», είπε ο γιατρός.

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου τέσσερις με έξι μήνες και ο Alvarez είπε ότι αναρρώνεις άμεσα από την επέμβαση. Αν και είναι μια διαδικασία χαμηλού κινδύνου, είπε, αν είσαι έγκυος ή θηλάζεις, δεν θα ήσουν υποψηφία να την πραγματοποιήσεις.


Τι έπεται, λοιπόν, στον κόσμο μας που έχει μανία με το σώμα του; Ο Alvarez είπε ότι στο μέλλον μπορεί να δούμε την τάση οι γυναίκες να θέλουν μικρότερο στήθος. Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο χειρουργός είπε ότι αναμφίβολα η πιο συνηθισμένη εγχείρηση στο ιατρείο του είναι η βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών.


Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE Canada.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ