Ο ηθοποιός Kevin Spacey επιστρέφει στο σινεμά σε ρόλο ντεντέκτιβ που ψάχνει έναν παιδεραστή

Ο σουρεαλισμός στα καλύτερά του.

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν τα τελευταία 4 χρόνια ο πάλαι ποτέ δημοφιλής ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει πολλές καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το προσκήνιο; Τι κι αν οι παραγωγοί της σειράς «House of Cards» τον έδιωξαν κακήν κακός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εξ αιτίας των αποκαλύψεων. Για κάποιους αυτά τα δεδομένα μάλλον είναι ψιλά γράμματα αν στο τέλος της ημέρας η επαναφορά του στο προσκήνιο μεταφράζεται σε προβολή και χρήματα.

Ο ηθοποιός Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ξανά για να υποδυθεί έναν ντετέκτιβ, στην ιταλική παραγωγή του Φράνκο Νέρο, με θέμα έναν άνδρα που είναι άδικα ύποπτος για κακοποίηση παιδιών. Ο Spacey θα υποδυθεί έναν αστυνομικό που ερευνά την υπόθεση ενός άνδρα – τον οποίο υποδύεται ο σκηνοθέτης Franco Nero – που μπορεί να που μπορεί να ζωγραφίζει σκίτσα ανθρώπων ακούγοντας τις φωνές τους, παρόλο που είναι τυφλός και κατηγορείται άδικα για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου», δήλωσε ο Νέρο στο ABC News. «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία». Στην ταινία θα παίζει επίσης η σύζυγος του Νέρο, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, η οποία θα υποδυθεί τη δασκάλα πιάνου του κατηγορουμένου.

Ο Spacey έχει παίξει ελάχιστα είτε στη μεγάλη είτε στη μικρή οθόνη από το 2017, όταν περισσότεροι από 20 άνδρες ισχυρίστηκαν ότι είχαν παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον ηθοποιό όταν εργαζόταν στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου μεταξύ 1995 και 2013. Ο Σπέισι ωστόσο αρνείται όλες τις κατηγορίες. Τον έδιωξαν από τη σειρά House of Cards του Netflix και οι σκηνές του στο «All the Money in the World» του Ρίντλεϊ Σκοτ επανασχεδιάστηκαν βιαστικά με τον Κρίστοφερ Πλάμερ, ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ για το έργο του.

Ο Spacey φαίνεται να έχει περάσει αρκετό χρόνο στην Ευρώπη από τότε που ξέσπασαν οι ισχυρισμοί. Το 2019, διάβασε ένα ποίημα για έναν κακοποιημένο πυγμάχο σε ένα μουσείο στη Ρώμη, πριν τον εντοπίσουν να τραγουδά το La Bamba στους δρόμους της Σεβίλλης τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετεί στην κριτική επιτροπή ενός νέου φεστιβάλ κινηματογράφου στα τέλη Αυγούστου σε Αμπρούτσο, Λε Μαρς και Μολίζ.

Πηγή: Guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ