Η Τατιάνα Σαββίδου αναφέρει ότι δέχεται προσβολές και σεξιστικά σχόλια λόγω του φορέματός της

«Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση. Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν».

Article featured image
Article featured image

Ενοχλημένη είναι η Τατιάνα Σαββίδου, η γυναίκα που άθελά της έγινε viral όταν ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την έβγαλε να μιλήσει ζωντανά στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα». Όπως λέει η ίδια, ύστερα από τη συνέντευξη, δέχτηκε προσβολές και σεξιστικά σχόλια, γι’ αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού.


«Δέχομαι απειλές μέσα από τα social media. Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο. Έχω χάσει την ηρεμία μου στα ξαφνικά, έχω γίνει viral. Ούτε δημοσιότητα ψάχνω ούτε τίποτα. Την ησυχία μου θέλω και να κάνω τη δουλειά μου. Αν ήθελα δημοσιότητα θα κυνηγούσα μια δουλειά στη δημοσιογραφία που έχω τελειώσει μάλιστα και συγκεκριμένη σχολή» δήλωσε.

Όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή έκανε ρεπορτάζ στο λιμάνι του Πειραιά για τους ταξιδιώτες στα ελληνικά νησιά. Ο ρεπόρτερ, Γιώργος Τσελίκας, ενώ βρισκόταν στον αέρα «εντόπισε» την Τατιάνα λέγοντας χωρίς καμία ντροπή, «κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω», τη στιγμή που εκείνη επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για Σαντορίνη μαζί με τον πατέρα της. Λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρει η ίδια, δέχτηκε στα κοινωνικά δίκτυα πολλά σεξιστικά σχόλια, με ορισμένους να λένε πως πηγαίνει στη Σαντορίνη για να δουλέψει ως «συνοδός πολυτελείας».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση. Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν. Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ