«Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό»

Όλα καταδεικνύουν ότι το νεκρό σώμα που εντοπίστηκε δύο μήνες πριν, μετά από τροχαίο, και έμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου, ανήκει στη Δήμητρα από τη Λέσβο.

Article featured image
Article featured image

Εν αναμονή του αποτελέσματος της εξέτασης DNA, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πληροφορία, συγκλονισμένοι οι φίλοι της γράφουν τις σκέψεις τους στα social media.


«Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στοn δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε..», γράφει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, εκφράζοντας μια συγκλονιστική αλήθεια σε σχέση με τη Δήμητρα της Λέσβου.


Η Πάολα Ρεβενιώτη έγραψε:

«Και έτσι, μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.

Και το σπίτι της, που είναι στο κέντρο του χωριού, από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα τη θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησιά της Παναγιάς της Γοργόνας».Ας δούμε τι άλλο γράφτηκε στα social media με αφορμή την τραγική αυτή εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ