Σεξομολογήσεις #574: Τα ερωτικά βοηθήματα

Η Ρ. θέλει, λέει, να εμπλουτίσει με ερωτικά βοηθήματα τις συνευρέσεις με τον σύντροφό της και η Tipster τής δίνει τα φώτα της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy



Πώς θα βοηθήσω τον σύντροφό μου να απενοχοποιήσει τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων στο σεξ; Μια φορά πήγα να του μιλήσω και μόνο που δεν έπεσε να με φάει.

Ρ.


Τζαι γιατί να τα απενεχοποιήσεις; Δεν τίθεται καν έτσι θέμα, να του πεις! Ένοχος εν τζείνος που δεν ετόλμησε να τα δοκιμάσει! Ντα; Πόσες φορές κουτσιά τζαι κολοκάσι; Ας φάει τζαι λλία αφέλια σιόρ! Εκατάλαβες το point μου; Πρέπει να το παίξεις χαλαρή και να το συζητήσεις, το όλο θέμα, με νάζι τζαι στο σιορλολόπ. Να το κάμεις με τσαχπινιά, βρε παιδί μου, για να χαλαρώσει την ώρα που σε ακούει να του τα λαλείς τζαι να μην ξαναεπιχειρήσει να πέσει πάνω σου να σε φάει. Αντί αυτού… να του προτείνεις να φάει τα φαγώσιμα, σέξι εσώρουχα που σύντομα θα αγοράσεις από sex shop τζαι που θα τον βάλεις να τα δακκάσει, να τα μασήσει τζαι να τα καταπιεί. Κάμε τον κίνκι με τον τρόπο σου τζαι να δεις που σύντομα εν να αποζητά ο ίδιος να βρίσκετε τέθκοιους τρόπους για να απολαμβάνετε τις συνευρέσεις σας.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Πηγή φωτογραφίας: Dainis Graveris / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ