Ο 14χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνει τον Φέντερερ [ΒΙΝΤΕΟ]

Τι έλεγε το 2013 ο Στέφανος για τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ και το μέλλον του στο τένις.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του Ρολάν Γκαρός, η σελίδα Love Tennis δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά από το 2013, όπου ο τότε 14χρονος αποθεώνει τον Ρότζερ Φέντερερ και μιλά για το μέλλον του στο τένις. Το σημερινό Νο4 της Παγκόσμιας Κατάταξης έπαιζε τότε σε ένα Masters για παιδιά κάτω των 16 ετών εντυπωσιάζοντας τους διοργανωτές και το κοινό με τις επιδόσεις του.



Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον αγαπημένο του παίκτη απάντησε «Ρότζερ Φέντερερ, γιατί μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του, το μπάκχαντ του και το πόσο ήρεμος είναι μέσα στο γήπεδο». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι του αρέσει το all around παιχνίδι, κάτι που σήμερα φαίνεται και στο κορτ.

Τέλος, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον 14χρονο Στέφανο Τσιτσιπά για το μέλλον του στο τένις αυτός απάντησε ότι θα παλέψει για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και από εκεί και πέρα θα δείξει το ίδιο το μέλλον.

tsitsipas federer.jpg


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς και στιγμιότυπα από το παιχνίδι του.

Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ