Aν τελείωσες τις σπουδές σου αλλά δεν έχεις εργασιακή εμπειρία, υπάρχει λύση!

Είσαι ανάμεσα σε όσους πήραν πρόσφατα πτυχίο ή και μεταπτυχιακό και βγαίνοντας στην αγορά εργασίας ακούνε συνέχεια ατάκες τύπου «τι εργασιακή εμπειρία έχεις;». Αν η απάντηση είναι ναι, θα πρέπει μάλλον να μάθεις για την ύπαρξη του οργανισμού Get Business Experience Org (GBEO).

Aν τελείωσες τις σπουδές σου αλλά δεν έχεις εργασιακή εμπειρία, υπάρχει λύση!

Είσαι ανάμεσα σε όσους πήραν πρόσφατα πτυχίο ή και μεταπτυχιακό και βγαίνοντας στην αγορά εργασίας ακούνε συνέχεια ατάκες τύπου «τι εργασιακή εμπειρία έχεις;». Αν η απάντηση είναι ναι, θα πρέπει μάλλον να μάθεις για την ύπαρξη του οργανισμού Get Business Experience Org (GBEO).

Article featured image
Article featured image

Πρόκειται στην ουσία για έναν πρωτοποριακό οργανισμό με έδρα την Κύπρο, ο οποίος απαντά στο ερώτημα «πώς θα μπορέσω να καταστώ περισσότερο ανταγωνιστικός αν δεν έχω προηγουμένως την απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία;». Ένα ερώτημα που έχουν χιλιάδες άνεργοι με αξιοζήλευτα ακαδημαϊκά προσόντα και κατάρτιση.

Η ακαδημαϊκός Δρ. Στάλω Μάρκου, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τον οργανισμό GBEO ακριβώς για να προσφέρει στον κάθε υποψήφιο τη δυνατότητα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας μέσα από την επιτυχή ολοκλήρωση ειδικών προγραμμάτων. Όπως η ίδια αναφέρει, «πρόκειται για έναν οργανισμό με διεθνή online δραστηριότητα, ο οποίος μέσω μιας πλατφόρμας που προσφέρει φιλική και εύχρηστη εμπειρία του χρήστη, παρέχει εργασιακή εμπειρία υψηλών προδιαγραφών ικανή να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς».

final LOGO _ site (1).png


Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο οργανισμός GBEO είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, για κάποιον υποψήφιο, πριν την τελική έξοδο στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα που έχουν επιλέξει, αφού λάβουν πιστοποιητικό εγκυρότητας με την ονομασία του προγράμματος, καθώς και τα κύρια σημεία/τομείς που καλύφθηκαν στο πλαίσιό του, αλλά και μία συνοδευτική συστατική επιστολή, η οποία τους συστήνει σε οποιανδήποτε συναφή με το πρόγραμμα εργασιακή θέση, είναι πλέον έτοιμοι να βγουν με άλλο αέρα στο «παζάρι». Μάλιστα, μαζί τους θα έχουν και ένα αναθεωρημένο βιογραφικό σημείωμα με βάση τα διεθνή πρότυπα, το οποίο παρέχεται στον κάθε υποψήφιο από τον Career Recruitment Advisor.

Να πούμε τέλος ότι μέσω της προσεκτικά σχεδιασμένης online πλατφόρμας του, ο οργανισμός δραστηριοποιείται κυρίως σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, αλλά και ότι σε επίπεδο συνεργασιών, πέραν από τις ατομικές συνεργασίες, ο οργανισμός έχει κατορθώσει να επισυνάψει συμφωνίες και με συλλογικές οντότητες και θεσμούς. Πανεπιστήμια, κολέγια και ιδιωτικοί οργανισμοί είναι πλέον ανάμεσα στους συνεργάτες του οργανισμού.

CEO PHOTO.JPG


Ως Senior Lecturer και online Tutor -εντός και εκτός Κύπρου- η Δρ. Στάλω Μάρκου, δηλώνει την απογοήτευσή της από τη φωνή ορισμένων φοιτητών της οι οποίοι απορρίπτονταν συνεχώς από νέες εργασιακές θέσεις λόγω έλλειψης εργασιακής εμπειρίας. Εξ ου και η μεγάλη ευχαρίστηση που λαμβάνει πλέον στη δουλειά της, όταν πελάτες του οργανισμού, που έχουν ολοκληρώσει πέρα από τα πτυχία τους και κάποιο από τα πρακτικά προγράμματα του GBEO, βρίσκουν σχετική εργασία.

«Η δημιουργικότητα είναι η ικανότητα να αναπτύσσουμε νέες ιδέες και να εφευρίσκουμε τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων μέσα από τους οποίους μπορεί αργότερα να ξεπηδήσουν νέοι στόχοι!», αναφέρει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «το νόημα της επιχειρηματικότητας είναι το αποτέλεσμα μιας πειθαρχημένης, συστηματικής διαδικασίας όπου χρησιμοποιείς δημιουργικότητα και καινοτομία για να καλύψεις ανάγκες της αγοράς».



Προσφορά:


Ειδικά για τους αναγνώστες της CITY προσφέρεται έκπτωση 30%. Επικοινωνήστε με τον οργανισμό GBEO και πείτε ότι είστε αναγνώστης της CITY για να πάρετε αυτόματα την έκπτωσή σας. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2021.


Επικοινωνία:


Για ενδιαφερόμενους Συνεργάτες / Business Development: partners@getbusinessexperience.org

Για ενδιαφερόμενους Πελάτες και Γενικές Απορίες: info@getbusinessexperience.org

Τηλέφωνο: 70007714

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ