Ξανά στο τιμόνι, στα 93 του [ΒΙΝΤΕΟ]

Χάρη στην τεχνολογία κατάφερε να οδηγήσει και πάλι μερικά από τα αυτοκίνητα που είχε στο παρελθόν.

Article featured image
Article featured image

Ο 93χρονος Ryuji Urabe, πρώην οδηγός ταξί από την Ιαπωνία, βρήκε πάλι νόημα στη ζωή του, καθώς χάρη στον εγγονό του κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση, πίσω από το τιμόνι και να οδηγήσει σε αγώνες αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά όμως από την άνεση του σπιτιού του, μέσω μιας κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών.


«Δεν μπορούσε να οδηγήσει πια, κάτι που λατρεύει να κάνει. Και επειδή δεν είχε τίποτα να ασχολείται, η ζωή του πλέον ήταν μόνο ύπνος και να μένει ξαπλωμένος» ανέφερε ο εγγονός του 93χρονου, Koutarou Yamamoto. «Αγόρασα ένα τιμόνι-controller για να παίζω και ο παππούς μου άρχισε να παίζει με αυτό» συμπλήρωσε.

Ο Ryuji Urabe, ο οποίος οδηγούσε ταξί στο Τόκιο στη δεκαετία του ’60 και απορριμματοφόρα στη δεκαετία του ’90, έγινε επαγγελματίας στα βιντεοπαιχνίδια, σε εικονικούς αγώνες αυτοκινήτων, μπροστά από μια γιγαντιαία οθόνη. Χάρη στην τεχνολογία και το τιμόνι που αγόρασε ο εγγονός του κατάφερε να οδηγήσει και πάλι μερικά από τα αυτοκίνητα που είχε στο παρελθόν.

Ο Yamamoto ανέβασε κάποια βίντεο του παππού του στο YouTube, τα οποία έγιναν αμέσως viral, με το κανάλι τους να έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Πηγή: sputniknews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ