Τρίδυμες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα

Οι τρείς αδελφές γεννήθηκαν με τέσσερα λεπτά διαφορά.

Article featured image
Article featured image

Οι τρίδυμες Τραν γεννήθηκαν με μόλις τέσσερα λεπτά διαφορά και τώρα ετοιμάζονται να γιορτάσουν ένα ακόμη «ορόσημο» στη ζωή τους αφού είναι όλες έγκυες. 

Οι Τζίνα, Νίνα και Βικτόρια από την Καλιφόρνια θα φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες- δυο αγόρια και ένα κορίτσι, σύμφωνα με το CBS Los Angeles. 



«Βασικά είμαι η μεγαλύτερη κατά τέσσερα λεπτά και θα γεννήσω ένα κοριτσάκι, το όνομά της είναι Λέιτον Γκρέις», λέει η Τζίνα. «Είμαι η μεσαία κατά τέσσερα λεπτά και θα κάνω ένα αγόρι, που το όνομά του είναι Χέντριξ Πολ», σημειώνει η Νίνα. «Είμαι η μικρότερη κατά τέσσερα και οκτώ λεπτά αντίστοιχα και θα κάνω επίσης αγόρι, το όνομά του είναι Ζάντεν Σεθ», προσθέτει η Βικτόρια.

tridimes-egkyes-1.jpg



Όλες τους ανήκουν στο baby boom εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Το παιδί της Βικτόρια είναι εκείνο που θα γεννηθεί πρώτο, κάποια στιγμή μες στις επόμενες δυόμιση εβδομάδες. 

«Μόλις μάθαμε ότι η Νίνα ήταν έγκυος, ενθαρρύναμε και την Τζίνα», λέει η Βικτόρια. Οι 35χρονες αδερφές, που αναμένεται να γεννήσουν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο, ήδη έχουν ξεκινήσει να αγοράζουν όμοια ρούχα για τα μωρά τους, ενώ φορούν επίσης ίδια ρούχα εγκυμοσύνης. 



«Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους είναι πως όλες έκλεισαν ραντεβού για προγεννητικό έλεγχο την ίδια ημέρα, οπότε σκέφτηκα πως είναι μια υπέροχη ιστορία τριών αδερφών που είναι όλες έγκυες και κάνουν παιδιά την ίδια εποχή», σχολίασε ο γιατρός τους.

Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ