Πώς σχολιάζεται στα σόσιαλ η φάση με τα €150 του Κούλη

«Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Article featured image
Article featured image

Ένα μπόνους αποκλειστικά για τους νέους, την «Κάρτα Ελευθερίας» ή αλλιώς «Freedom Pass», ανακοίνωσε χθες (Δευτέρα 28 Ιουνίου) ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να τους παρακινήσει να εμβολιαστούν.




«Εχει έλθει η ώρα η πολιτεία να επιβραβεύσει μία ηλικιακή ομάδα που επλήγη από τον κορωνοϊό. Αναφέρομαι στους νέους 18-25 ετών, που είναι 940.000» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Αξιοποιώντας αυτό το νέο ψηφιακό πορτοφόλι, οι νέοι μας θα κάνουν πιο εύκολα διακοπές. Πρόκειται για μία οφειλή προς τη νεολαία, ένα ''ευχαριστώ'' για την επιμονή τους και την υπομονή τους. Αποτελεί και ένα κίνητρο να εμβολιαστούν για τους νέους που συμβάλλουν περισσότερο στην κινητικότητα. Το εν λόγω κίνητρο αφορά και στην καταπολέμηση της μετάλλαξης τύπου Δέλτα. Είναι οι νέοι λοιπόν που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν φρένο στον ιό, πατώντας γκάζι προκειμένου να φτάσουμε στο 70%, γιατί όχι και στο 80% του τείχους ανοσίας. Είναι μία ενέργεια που έχει πολλούς ευνοημένους».


«Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται ''Freedom pass''» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ας δούμε παρακάτω πως σχολιάστηκε στα social media η ανακοίνωση του «Freedom Pass»


#freedom_pass  1.png


#freedom_pass 2.png


#freedom_pass 3.png


#freedom_pass 4.png


#freedom_pass 5.png


#freedom_pass 6.png


#freedom_pass 7.png


#freedom_pass 8.png


#freedom_pass 9.png


#freedom_pass 10.png


#freedom_pass 11.png


#freedom_pass 12.png


#freedom_pass 13.png


#freedom_pass 14.png


#freedom_pass 15.png


#freedom_pass 16.png


#freedom_pass 17.png


#freedom_pass 18.png


#freedom_pass 19.png


#freedom_pass 20.png


#freedom_pass 21.png


#freedom_pass 22.png

Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ