Η ACM CHRISTOFIDES αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή της Tito’s Handmade Vodka

Η Tito’s Handmade Vodka είναι η νούμερο 1 σε πωλήσεις βότκα στην Αμερική.

Article featured image
Article featured image

Ο χαρακτηρισμός “handmade” ισχύει στην κυριολεξία για την Tito’s Handmade Vodka. Πρόκειται για μια χειροποίητη βότκα περιορισμένης παραγωγής, που γεννήθηκε στο Τέξας με την απόσταξη να γίνεται σε πολύ μικρές ποσότητες σε παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα. Η βότκα παράγεται 100% από καλαμπόκι και επαναποστάζεται 6 φορές. Τέλος, όπως επιτάσσει μια από τις δημοφιλέστερες πλέον τάσεις ανά το παγκόσμιο, δεν περιέχει γλουτένη.

Ο Tito Beveridge, γνωστός ως ‘vodka guy’ είναι ο δημιουργός της Tito’s Handmade Vodka και παράγει την αυθεντική Αμερικάνικη βότκα στο παλαιότερο, νόμιμο αποστακτήριο του Τέξας. Ο ίδιος, χωρίς να το γνωρίζει, το 1995 ξεκίνησε μια επανάσταση στο χώρο της βότκας με σκοπό τη δημιουργία μιας τόσο απαλής βότκας που να μπορεί να καταναλωθεί σκέτη.

Σήμερα, η Tito’s Handmade Vodka είναι η νούμερο 1 σε πωλήσεις βότκα στην Αμερική και πλέον και το νούμερο 1 σε πωλήσεις αλκοολούχο ποτό στην Αμερική. Η απλότητα και αυθεντικότητα όμως παραμένουν στο επίκεντρο όλων όσων κάνει το αποστακτήριο – την ίδια τη βότκα, το μπουκάλι και την ευκολία με την οποία προσφέρουν βοήθεια σε σκοπούς που τη χρειάζονται. Η Tito’s Handmade Vodka στηρίζει μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανά το παγκόσμιο είτε μέσω χρηματικών χορηγιών, είτε μέσω δωρεάς γευμάτων, παρασκευής και παροχής αντισηπτικών και διαφόρων άλλων ενεργειών. Δεν είναι τυχαία η αναφορά της ως Vodka for dog people, αφού μεγάλο μέρος των ενεργειών της αφορούν στήριξη καταφυγίων ζώων.

Η ξεχωριστή της γεύση έχει βραβευτεί με το Double Gold San Francisco Spirit Award και σε τυφλές δοκιμασίες σκοράρει υψηλότερα από όλες τις premium βότκες. Μια βότκα που είναι φτιαγμένη με σκοπό να ικανοποιήσει γευστικά ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η Tito’s Handmade Vodka είναι πλέον διαθέσιμη στην κυπριακή αγορά μέσω της εταιρίας διανομής ACM Christofides LTD, ενδυναμώνοντας σημαντικά το premium πορτφόλιο της εταιρίας.

Για να μάθετε περισσότερα για τη Tito’s Handmade Vodka: https://acm.com.cy/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ