Γυναίκα επιτέθηκε σε αρκούδα για να σώσει τα σκυλιά της [ΒΙΝΤΕΟ]

Το βίντεο έχει γίνει viral μέσα σε λίγα 24ωρα.

Article featured image
Article featured image

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, μια αρκούδα φαίνεται να πηδά πάνω από τον τοίχο της αυλής σε ένα σπίτι στο Μπράντφορντ της Καλιφόρνια, μαζί με τα αρκουδάκια της, ενώ μια ομάδα σκύλων γαβγίζουν προς το μέρος τους σε μια προσπάθεια να διώξουν τα άγρια ζώα. Η αρκούδα προσπαθεί να απειλήσει ένα από τα σκυλιά, ενώ τα μικρά της φεύγουν μακριά, την ώρα που η 17χρονη Χέιλι Μορινίκο σπεύσει για να τα σώσει.

@bakedlikepie

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) #ohno #badass #brave #fight #bear

♬ Oh No - Kreepa



Όπως είπε η ίδια, παρενέβη για να προστατέψει τα παιδιά της. «Βγήκα έξω για να δω γιατί γαβγίζουν και έμεινα» δήλωσε. Ωστόσο, δεν δίστασε να σπρώξει την αρκούδα από τον τοίχο και στην συνέχεια να μαζέψει τα σκυλιά της. «Όρμησα στην αρκούδα, την κοίταξα στα μάτια και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να την σπρώξω για να φύγει μακριά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι την έσπρωξα τόσο δυνατά, την έσπρωξα τόσο ώστε να χάσει την ισορροπία της».

@bakedlikepie

#duet with @tempurashrimp here is the famous cousin Hailey! #bear #ohno #cousinhailey

♬ original sound - secks haver 😎



Η μητέρα της 17χρονης έγραψε στο Facebook: «Μόλις έσωσε το σκύλο μας με σούπερ δυνάμεις. Για μένα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου». Η ξαδέρφη της 17χρονης, Στέφανι Λόπεζ Βιγιαλόμπος, η οποία ανήρτησε το βίντεο στο TikTok ανέφερε ότι «έστειλα το βίντεο στην ομαδική συνομιλία της οικογένειας και ήξερα ότι εάν το έβλεπε ο κόσμος θα τρελαινόταν, γι’ αυτό και το δημοσίευσα. Αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη αντίδραση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ