Το Check in Cyprus είναι ξανά στο περίπτερο

Από σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Article featured image
Article featured image

Αναφέρει επ’ ευκαιρίας η ομάδα του Check In Cyprus:

Μας λείψατε, γι' αυτό κι επιστρέφουμε με ένα άκρως δροσερό τεύχος με όλα εκείνα τα μέρη που θα μας φτιάξουν το καλοκαίρι μας!

Ένα σούπερ ενημερωμένο τεύχος που θα μας κρατά συντροφιά όλο το φετινό καλοκαίρι, ως ο ιδανικός σύμβουλος/οδηγός για όλες όλες μας τις εξορμήσεις!

Ένα τεύχος γεμάτο... Με όλα τα νέα εστιατόρια, τις δροσερές αυλές, τα καλύτερα κοκτεϊλάδικα αλλά και όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το πολιτιστικό καλοκαίρι της Κύπρου!

Hello Summer 2021: Καλωσορίζουμε τους πιο καυτούς καλοκαιρινούς μήνες, στα πιο νόστιμα στέκια του νησιού -εντός πόλης, αλλά και δίπλα στη θάλασσα!

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή και για Μεζεδάκια έξω, στις πιο όμορφες αυλές! Διάλεξε ανάμεσα στα 50 ατμοσφαιρικά ταβερνάκια με αυλή που συγκεντρώσαμε για σένα και μόνο!

Και φυσικά, θα Πάμε Παραλία! Γι' αυτό και βρήκαμε και σου προτείνουμε 10+1 παραλίες για κάθε γούστο... Από μοναχικές και οικογενειακές, μέχρι κρυμμένες και ειδυλλιακές! Εσύ απλά διάλεξε!

Επιπλέον, φτιάξαμε πρόγραμμα και δίνουμε ραντεβού στον Πρωταρά, για βουτιές στις όμορφες παραλίες, ποιητικό shopping και ζεστή φιλοξενία!

Είναι όμως και η Σωτήρα τόσο αυθεντική και μαγική, που δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το καλοκαίρι μας! Ανακάλυψε τις παραλίες, τις γεύσεις, τα κρυμμένα μυστικά της και ενημερώσου για το Φεστιβάλ Κολοκασιού που επιστρέφει!

Επισκεφτήκαμε τη Μαρίνα Λεμεσού: τον απόλυτο προορισμό για φαγητό, διασκέδαση και ψώνια πάνω στη θάλασσα! Και τώρα είναι η σειρά σου να το ζήσεις!

Μαζί θα κάνουμε ξανά Check In σε όλα όσα αγαπάμε! Στη γεύση, στη διασκέδαση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις μουσικές σκηνές, στις γκαλερί και στα ωραιότερα μέρη της Κύπρου, για χαλάρωση και εκδρομή.

Και για συνεχή ενημέρωση μπες στο www.checkincyprus.com και κατέβασε το application Check In Cyprus, που είναι διαθέσιμο δωρεάν σε iOS και Android.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ