Απολαυστικά παγωμένη Heineken® 0.0 στο My Mall Limassol και στο The Mall of Cyprus

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Article featured image
Article featured image

Η Heineken® 0.0, η παγκόσμια καινοτομία της Heineken που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην κυπριακή αγορά από τη Tempo Beverages Cyprus Ltd, πραγματοποίησε με επιτυχία beer tastings στο My Mall Limassol και στο The Mall of Cyprus, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 4000 καταναλωτές να δοκιμάσουν την μοναδικά υπέροχη γεύση της Heineken® με 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη μπύρα έδωσε δυναμικά το παρόν της στις 26 & 27 Ιουνίου στο My Mall Limassol, στις 10 & 11 Ιουλίου στο The Mall of Cyprus, ενώ παράλληλα «δρόσισε» τους συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Running Under the Moon» που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου.

Η Heineken®, κατάφερε για ακόμη μια φορά να ξεχωρίσει και να μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών μέσα από το μοναδικό set-up και το branding της. Τηρώντας όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα, η προωθητική ομάδα ενημέρωσε τους καταναλωτές για το νέο προϊόν και τους πρόσφερε παγωμένη Heineken® 0.0, συγκεντρώνοντας πολλά θετικά σχόλια. Πιστή στο σλόγκαν «ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» (NOW YOU CAN), το brand προσέφερε Heineken® 0.0 και στους δρομείς που έλαβαν μέρος στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Running Under the Moon», μιας και η 0.0 είναι κατάλληλη ακόμη και μετά τη σωματική άσκηση.


Heineken_4.jpg


Η Heineken® 0.0, είναι μια ξεχωριστή lager χωρίς αλκοόλ με 50% λιγότερες θερμίδες που μπορεί να συντροφεύσει τους καταναλωτές σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, επιτρέποντας έτσι μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης στην παραλία, στο σπίτι, στην δουλεία, ή ακόμα και μετά το γυμναστήριο! Οι Master Brewers της Heineken εντυπωσίασαν ξανά τους καταναλωτές, καταφέρνοντας να κρατήσουν την ήδη τέλεια ισορροπημένη γεύση με τις φρουτώδες νότες και το απαλό σώμα βύνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρασκευή της Heineken® 0.0 γίνεται με τον ίδιο τρόπο που ακολουθείται και για την οriginal Ηeineken® χρησιμοποιώντας τα ίδια φυσικά συστατικά (νερό, κριθάρι βύνη, εκχύλισμα λυκίσκου, και την μοναδική μαγιά «A-Υeast»). Κατά τη διαδικασία ζύμωσης, η μπύρα τελειοποιείται αφαιρώντας το αλκοόλ με την καινοτόμα διαδικασία απόσταξης. Με την άφιξη της Heineken® 0.0 το iconic πράσινο λογότυπο της Heineken® μετατρέπεται για πρώτη φορά σε μπλε, σηματοδοτώντας έτσι την «Alcohol Free» φύση της!

Η Heineken® 0.0 διατίθεται σε μπουκάλι και σε μεταλλικό κουτί (Can) των 33cl και βρίσκεται ενεργά σε 71 αγορές παγκόσμια, από το 2017 μέχρι και σήμερα! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ κι εσύ να την απολαμβάνεις χωρίς περιορισμούς και φυσικά χωρίς κανένα γευστικό συμβιβασμό!

He 0.0 6.PNG

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ