«Το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου, καμία σκευωρία δεν υπάρχει»

Η Άννα Αβραάμ απαντά -μέσω μιας ανάρτησης- στα σχόλια που τις τελευταίες ώρες έχουν γραφτεί στα social media σε σχέση με την είδηση για τη νοσηλεία της 16χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, της οποίας τυγχάνει να είναι θεία.

Article featured image
Article featured image

Από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογραφία ότι «16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοϊό», το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για τη σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολίαστων η κυβέρνηση, οι γιατροί και οι επιστήμονες.

Έχω να σας πω λοιπόν ότι, ναι, το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα.

Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι, ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή τη στιγμή το λιγότερο που θέλουμε ως οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο.

Έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας, όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολίαστους στερείτε τη θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν.

Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν. Το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις. Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε, μα τον θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο, όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις.

Το δικαίωμα σας για μη εμβολιασμό σταματάει εκεί που αρχίζει να επηρεάζει τους υπόλοιπους στο δικαίωμα της νοσηλείας και της υγείας.



Φωτογραφία: Marcelo Leal / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ