Το «Shape of you» του Ed Sheeran, σε μια διασκευή με στίχους για τον εμβολιασμό

Ο τραγουδιστής παρουσίασε την εκδοχή παρωδία, με τη λίστα με τις υποτιθέμενες παρενέργειες.

Article featured image
Article featured image

Αυτή την εβδομάδα ο Ed Sheeran συμμετέχει ως guest συμπαρουσιαστής στο The Late Late Show του James Corden και υπήρξαν ήδη πολλές αξέχαστες στιγμές. Παρουσίασε το νέο του τραγούδι “Bad Habits”, αποκάλυψε τη φάρσα του στην Courteney Cox και μεταμφιέστηκε σε cowboy (!). Στην εκπομπή της Τετάρτης ερμήνευσε ζωντανά το “Thinking Out Loud” και μια παραλλαγμένη εκδοχή του “Shape Of You”, παίρνοντας έμπνευση από τη διαδικασία των εμβολιασμών του κορωνοϊού, που είναι σε εξέλιξη παγκοσμίως.

Η παρωδία έγινε κατά τη διάρκεια της ενότητας της εκπομπής με τίτλο “Side Effects May Include”, κατά την οποία ο Corden και ο Sheeran παρουσίασαν μια λίστα με υποτιθέμενες παρενέργειες σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την ιατρική. Μιλώντας για το στίχο «being in love with the shape of you», άρχισαν να αναφέρουν διάφορες «παρενέργειες», οι οποίες κατέληξαν να είναι οι στίχοι του τραγουδιού. Και τελείωσαν με την εξής παρενέργεια: «να βάζεις έναν στίχο στο τραγούδι σχετικά με το αν είσαι εμβολιασμένος ή όχι». Στη συνέχεια, οι δύο τους τραγούδησαν εναλλάξ τους «πειραγμένους» στίχους του “Shape Of You”.

Δείτε το απόσπασμα:


Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης και για την κοινή του εμφάνιση με τη Beyonce το 2018, η οποία τότε πυροδότησε συζητήσεις σχετικά με τα πρότυπα φύλου λόγω του τελείως διαφορετικού στυλ ντυσίματος τους.

Δείτε τον να ερμηνεύει το “Thinking Out Loud” εδώ:

Πηγή: Μικροπράγματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ