Πασχάλη Τσαρούχα, ευχαριστούμε για όσα κάνεις!

Η ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού, λίγο μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι ένας ύμνος για όλες τις γυναίκες.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να πέρασε καιρό από όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των καταγγελιών, αλλά πάντα τέτοιες διαδικασίες χρειάζονται χρόνο και προσοχή. Εδώ και μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης, αφού απολογήθηκε για τις κατηγορίες που του προσάπτονται και αφού αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βιασμούς και παιδεραστία έχουν διαταράξει κάθε κύτταρο του ελληνικού θεάτρου, όχι ως προς την ουσία του, αλλά ως προς τη δομή του. Άνθρωποι-καλλιτέχνες που μέχρι πρότινος κατείχαν εξέχουσα θέση τόσο στο θέατρο όσο και ανάμεσα στην κοινή γνώμη, βρέθηκαν κατηγορούμενοι για εγκλήματα που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης.

Λίγο μετά την προφυλάκισή του Φιλιππίδη, πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ και ηθοποιός, Πασχάλης Τσαρούχας, έστειλε ηχηρό μήνυμα, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεωρεί υποχρέωση όλων να τις στηρίξουν.

Αναλυτικά, ο κ. Τσαρούχας έγραψε στο Facebook:

«Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δε χρωστάτε. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ