Ένας TikToker μάς δείχνει πώς είναι να μένεις σε μια από τις ακριβότερες σουίτες ενός κρουαζιερόπλοιου

Οι επισκέπτες θα πρέπει να πληρώσουν μέχρι και 80.000 λίρες για μία εβδομάδα διαμονής.

Article featured image
Article featured image


Ένας TikToker έδωσε στους ακολούθους του μια γεύση για το πώς είναι να μένεις σε μια από τις πιο ακριβές σουίτες ενός κρουαζιερόπλοιου, του οποίου οι επισκέπτες θα πρέπει να πληρώσουν μέχρι και 80.000 λίρες για μία εβδομάδα διαμονής.

Ο Στίβεν -ένας ταξιδιωτικός φωτογράφος από τις ΗΠΑ-, ο οποίος δημοσιεύει με το ψευδώνυμο @curvelinefilms, δημοσίευσε στο TikTok εικόνες από το ακριβό δωμάτιο στο κρουαζιερόπλοιο «Symphony of the Seas», το οποίο διαθέτει χειριστήρια για τις κουρτίνες και μια φωτεινή πορτοκαλί τσουλήθρα που μεταφέρει τα παιδιά από τον δεύτερο όροφο στο ισόγειο.

Ξεκινώντας την πολυτελή περιοδεία της απόλυτης οικογενειακής σουίτας στο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Royal Caribbean, ζουμάρει με ενθουσιασμό την κάμερα σε δύο ευρύχωρους ορόφους.

Δείτε το βίντεο από την πιο ακριβή σουίτα του κρουαζιερόπλοιου:



«Πρώτον, αυτό το πράγμα αποτελείται από δύο ορόφους -με το σαλόνι και τα παιχνίδια εδώ κάτω και μετά τα δύο υπνοδωμάτια εκεί πάνω- είναι τρελό», εξηγεί, δείχνοντας το μπαλκόνι. «Υπάρχει κυριολεκτικά ένα χειριστήριο για τα πάντα -συμπεριλαμβανομένων των κουρτινών- σε περίπτωση που δεν θέλετε να πάτε εκεί και να το κάνετε μόνοι σας».

Μαζί με τις αυτόματες κουρτίνες, ο Στίβεν σημειώνει ότι στο δωμάτιο έχει επίσης PS4, X Box και Nintendo Switch.

Στη συνέχεια, κατευθυνόμενος προς την ντουλάπα, γλιστρά πίσω από την πόρτα για να αποκαλύψει μία ρόμπα. «Καμία εμπειρία δεν είναι πλήρης χωρίς επίσημη ρόμπα του Royal Caribbean», προσθέτει.

Αμέσως μετά, ο Στίβεν αποκαλύπτει μια μυστική μικρή πόρτα που οδηγεί τα παιδιά στο παιδικό δωμάτιο, λέγοντας: «Τα παιδιά έχουν πτυσσόμενα κρεβάτια και μια τσουλήθρα που φτάνει μέχρι τον πρώτο όροφο».

Βγαίνοντας έξω, στο μπαλκόνι με τη γραφική θέα στον αφρώδη ωκεανό, ο Στίβεν κλείνει λέγοντας: «Και, τέλος, μια όμορφη θέα στη Συμφωνία των Θαλασσών. Ελπίζω να διασκεδάσατε».

Φυσικά, οι περισσότεροι ακόλουθοί του εντυπωσιάστηκαν και σχολίασαν με χιούμορ και ενθουσιασμό. Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι που είπαν πως αν ήταν να δώσουν τόσα χρήματα, θα περίμεναν κάτι παραπάνω, και όχι απλά μια τσουλήθρα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ