Ένας Ιταλός φοιτητής έκανε τατουάζ το υγειονομικό του πάσο γιατί ήθελε και μπορούσε

«Είναι πρωτότυπο, μου αρέσει που είμαι διαφορετικός», δήλωσε ο ίδιος.

Article featured image
Article featured image


Ένας νεαρός από την Ιταλία, ο Αντρέα Κολονέτα, σκέφτηκε έναν ευφάνταστο και κυρίως πρωτότυπο τρόπο, για να έχει πάντα μαζί του το πάσο εμβολιασμού του. Αντί, λοιπόν, να κουβαλάει μαζί του ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο χέρι του με τον κωδικό QR, που αποδεικνύει πως έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Είναι πρωτότυπο, μου αρέσει που είμαι διαφορετικός», δήλωσε ο 22χρονος φοιτητής από την Καλαβρία στην εφημερίδα Corriere della Calabria, αφότου οι φωτογραφίες του στο Instagram και το TikTok έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.



Οι γονείς του, εξήγησε ο νεαρός άνδρας, δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του. «Με προέτρεψαν να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και να σκέφτομαι λίγο περισσότερο προτού ενεργήσω», εξήγησε.

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε ο Γκαμπριέλε Πελερόνε, που του έκανε το τατουάζ, διακρίνεται ο φοιτητής να ετοιμάζεται να μπει στα McDonald’s. Σηκώνει το χέρι του, ο φύλακας στην είσοδο σκανάρει τον κωδικό και φαίνεται ότι τελικά ο νεαρός καταφέρνει να πάρει το Big Mac του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ