Μαρία, ποιο είναι φέτος το πιο instagrammable μέρος για φωτογραφίες;

Οκτώ Κύπριοι travel instagrammers, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, μάς δίνουν έμπνευση για το επόμενό μας ταξίδι στο νησί, αλλά και την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ακόμα μια (άγνωστη) γωνιά του.

Article featured image
Article featured image


Από τη Νικόλ Ζένιου


Όσο μικρό κι αν είναι αυτό το νησί, μια περιήγηση στους ακόλουθους λογαριασμούς στο Instagram θα σε πείσει πως είναι γεμάτο κρυμμένους θησαυρούς που θα σε μαγέψουν.

Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο με την επόμενή σου εξόρμηση, κάναμε 6 ερωτήσεις σε 8 travel instagrammers* για τα κρυμμένα μυστικά της Κύπρου. Κάνε follow και φύγαμε!

Μαρία Παπαγεωργίου
@marhax

marhax6.JPEG


Ποια από τα μέρη που έχεις φωτογραφίσει αγαπάς περισσότερο;

Προσπαθώ να κάνω κάθε στιγμή να αξίζει και να την αποτυπώνω όσο το δυνατόν περισσότερο στο μυαλό μου, γι’ αυτό τον λόγο αγαπώ να φωτογραφίζω τα μέρη που επισκέπτομαι. Εννοείται πως όλα τα μέρη που φωτογραφίζω είναι μοναδικά, αφού το νησί μας αναμφισβήτητα αποκαλείται διαμάντι της Μεσογείου. Γενικά, λατρεύω τα μέρη με ωραία θέα όπου μπορώ να αγναντεύω το απέραντο γαλάζιο. Αν έπρεπε να επιλέξω ένα, αυτό θα ήταν η Ακτή Ζαπάλο στη Λεμεσό, ειδικότερα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

marhax1.JPEG



Πού δεν έχεις πάει ακόμα και θέλεις οπωσδήποτε να πας;

Ένας στόχος που έθεσα πρόσφατα είναι να επισκεφτώ και να φωτογραφίσω περισσότερα αρχαιολογικά μέρη της Κύπρου, όπως το κάστρο Κολοσσίου, τον αρχαιολογικό χώρο της Αμαθούντας και τους τάφους των Βασιλέων. Με αυτόν τον τρόπο νιώθω ότι η ιστορία του νησιού μας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μου, αφού αποτελεί κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που οφείλουμε να διαφυλάξουμε.

marhax2.JPG



Ποιο είναι φέτος το απόλυτο καλοκαιρινό μέρος για φωτογραφίες;

Η Γέφυρα της Αγάπης και οι Θαλασσινές Σπηλιές στην Αγία Νάπα, τις οποίες θα αποκαλούσα ένα μικρό θαύμα της φύσης. Αξίζει να τις επισκεφτείς είτε νωρίς το πρωί ή την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Η θέα και τα χρώματα είναι πραγματικά καθηλωτικά!

marhax3.jpg



Γιατί να σε ακολουθήσει κάποιος;

Για να ανακαλύψει μαζί μου τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού μας. Μου αρέσει να παρουσιάζω τα μέρη που επισκέπτομαι μέσα από τα δικά μου μάτια, μεταφέροντας την ενέργεια και το συναίσθημα που βιώνω. Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια που ανεβάζω, είναι σαν να βρίσκεσαι μαζί μου σε κάθε ταξίδι, σε κάθε νέα περιπέτεια!

marhax4.JPEG



Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις τους followers σου;

Δημιουργώντας και παρουσιάζοντας συνεχώς ξεχωριστό και προσεγμένο υλικό, το οποίο κινεί το ενδιαφέρον και εμπνέει το κοινό.


Τι σημαίνει για σένα κυπριακό καλοκαίρι;

Ήλιος, θάλασσα και... καρπούζι!

marhax5.JPEG



*Τα κείμενα με τους κυπριακούς λογαριασμούς στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις αν αγαπάς τα ταξίδια, θα δημοσιευτούν ξεχωριστά και όχι σε ένα ενιαίο άρθρο. Ολόκληρο το άρθρο περιλαμβάνεται στο περιοδικό «ΙΝ LOVE With Cyprus», μια πολυτελή έκδοση του Συγκροτήματος Δίας, 196 σελίδων, γεμάτη Κύπρο, η οποία κυκλοφορεί στα περίπτερα στην τιμή των €2.

ejv.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ