Η ταινία «Spencer» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η βιογραφική ταινία με την Κρίστεν Στιούαρτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο περιστρέφεται γύρω από την απόφαση της Lady Di να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Article featured image
Article featured image


Βρισκόμαστε στο 1991, όταν η Νταϊάνα και ο Κάρολος ταξιδεύουν στο Σάντριγκαμ και στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Η μεταξύ τους σχέση μπορεί να χαρακτηριστεί ψυχρή, ενώ υπάρχουν αρκετές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις ακόμα και για χωρισμό. Ωστόσο, το ζευγάρι συμμετέχει και ακολουθεί τις εορταστικές δραστηριότητες της οικογένειας πιστά, τη στιγμή που η πριγκίπισσα Νταϊάνα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα και την αναταραχή που επικρατεί στην προσωπική της ζωή.

Το «Spencer» είναι μια ταινία του Steven Knight για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί εκείνες τις λίγες μοιραίες ημέρες, δείχνοντας πώς ο γάμος του Κάρολου (Τζακ Φάρθινγκ) και της Νταϊάνας διαλύεται πίσω από τις κάμερες. Το έργο περιστρέφεται ουσιαστικά γύρω από την απόφαση και τις σκέψεις της πριγκίπισσας να τερματίσει τον γάμο της με τον σύζυγό της.


Στο τρέιλερ, που δόθηκε στη δημοσιότητα, η πριγκίπισσα φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει στο σκοτάδι τα συναισθήματα που νιώθει, την οργή, την αναστάτωση και τη θλίψη, χωρίς να προκαλέσει ταραχή στο παλάτι. Η ταινία είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία που επιχειρεί να καλύψει τη ζωή της αείμνηστης πριγκίπισσας, μετά την ταινία Diana, με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς, το 2013.


Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε εδώ:




Το «Spencer» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου και έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου. Στις 25 Αυγούστου, το στούντιο αποκάλυψε μια αφίσα για την ταινία. Παρουσιάζει τη Στιούαρτ ως Νταϊάνα, ντυμένη με λευκό φόρεμα να μοιάζει στενοχωρημένη, με το κεφάλι της στα χέρια. Είναι απλό αλλά αποτελεσματικό, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες μας για την ταινία.

Spencer_TeaserPoster.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ