Οι τρεις διάδοχοι του Michael Jackson 12 χρόνια μετά τον θάνατό του

Τι κάνουν σήμερα και κυρίως πώς είναι. [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram / @blanketjackson7


Το 2009 ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε, σκορπώντας θλίψη στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, άφησε πίσω του τρία παιδιά, τα οποία σε μικρή ηλικία αναγκάστηκαν να θρηνήσουν για τον χαμό του πατέρας τους, διαχειριζόμενα ταυτόχρονα ένα πρωτοφανές κύμα δημοσιότητας.

paidiajackson_city.jpg



Έκτοτε, έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια και οι τρεις διάδοχοι του θρυλικού βασιλιά της ποπ είναι πλέον ενήλικες και χαράζουν τη δική τους πορεία. Ο Μάικλ «Πρινς» Τζάκσον Τζούνιορ είναι 24 ετών, η Πάρις Τζάκσον είναι 23 και ο μικρότερος γιος, ο Μπίτζι Τζάκσον (παλαιότερα γνωστός ως Μπλάνκετ) είναι τώρα 19.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που αν ζούσε σήμερα, θα ήταν 63 ετών, απέκτησε τον Πρινς και την Πάρις με τη δεύτερη σύζυγό του Ντέμπι Ρόου και τον Μπίτζι μέσω παρένθετης μητέρας, αν και μεγάλωσε και τους τρεις μόνος του στο διαβόητο ράντσο του, τη Neverland.

michael-jackson-foto-figli1.jpg


Μάικλ Τζόζεφ «Πρινς» Τζάκσον Τζούνιορ

Ο Πρινς γεννήθηκε από την Ντέμπι Ρόου, νοσοκόμα και δεύτερη σύζυγο του Μάικλ Τζάκσον. Ο Μάικλ και η Ντέμπι ήταν έξι μήνες παντρεμένοι όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Ο Πρινς ήταν μόλις 12 ετών όταν έχασε τον πατέρα του.

Μετά την ανατροφή του από την οικογένεια του πατέρα του, έπειτα από την τραγωδία, ο Πρινς συνέχισε τις σπουδές του και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount το 2019 με πτυχίο στις επιχειρήσεις. Στο πανεπιστήμιο γνώρισε και τη φίλη του Μόλι Σίρμανγκ, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.



Σε αντίθεση με πολλούς απογόνους διασημοτήτων, ο Πρινς γύρισε την πλάτη στα μουσικά βήματα του πατέρα του, παραδεχόμενος: «Δεν έχω φωνή για τραγούδι… και δεν μπορώ να χορέψω».

Ωστόσο, έδειξε ενδιαφέρον για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας πίσω από την κάμερα. «Θέλω να γίνω ολοκληρωμένος ως παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός», δήλωσε στο Entertainment tonight. Μάλιστα, σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο της αδερφής του Πάρις για το συγκρότημά της «The Sound Flowers».

Τα τελευταία χρόνια, ο Πρινς στρέφει επίσης την προσοχή του σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες μέσω του Ιδρύματος Heal Los Angeles, το οποίο επιδιώκει να υποστηρίξει τους νέους στην πόλη μέσω εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών και υγιεινών γευμάτων.



Πάρις Τζάκσον

Η Πάρις - Μάικλ Κάθριν Τζάκσον γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1998 και πήρε το όνομά της από την πόλη όπου η μητέρα της έμεινε έγκυος. Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον έχει μερικούς πολύ διάσημους νονούς, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μακόλεϊ Κάλκιν.



Η ίδια συνέχισε στα βήματα του πατέρα της και κυνήγησε τα όνειρά της, καθώς έγινε ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, ενώ έπαιξε στις τηλεοπτικές σειρές «Star and Scream», στην ταινία «Gringo» και υπέγραψε στο πρακτορείο IMG Models.

Όμως η Πάρις, αντιμετώπισε επίσης προβλήματα με την κατάχρηση ουσιών και τον αυτοτραυματισμό. Σε μια συνέντευξη του 2020 στο NPR, είπε ότι έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι πάντα θα κρίνουν και ότι δεν μπορεί να κάνει τους πάντες ευχαριστημένους.

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσω επιτέλους σε ένα σημείο όπου μπορώ να πω, εντάξει, δεν μπορώ να ευχαριστήσω όλους. Αν πάω αριστερά, κάνω λάθος. Αν πάω δεξιά, κάνω λάθος … Οπότε θα είμαι απλώς ο εαυτός μου», δήλωσε.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, είχε προσπαθήσει «πολλές φορές» να αυτοκτονήσει και δήλωσε ότι χρησιμοποίησε τον αυτοτραυματισμό για να αποσπάσει την προσοχή από τον «συναισθηματικό πόνο» της.

Είναι πλέον μέλος του μουσικού ντουέτου «The Soundflowers», στο οποίο εμφανίζεται με το ψευδώνυμο PK Dragonfly.



Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Red Table Talk τον Ιούνιο, η Πάρις μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και είπε ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητήσει με την οικογένεια Τζάκσον. «Η οικογένειά μου είναι πολύ θρησκευόμενη … η ομοφυλοφιλία είναι πολύ ταμπού, οπότε δεν μας αρέσει να το συζητάμε», είπε, αναφέροντας ότι μεγάλωσε ως Μάρτυρας του Ιεχωβά. Η Πάρις είπε ότι εξακολουθεί να ψάχνει να βρει την ταυτότητά της.

Πρινς Μάικλ «Μπίτζι» Τζάκσον II

Ο μικρότερος από τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, ο Μπίτζι, παλαιότερα γνωστός ως Μπλάνκετ, έχει αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Ο ίδιος δεν έχει δημόσια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στις σελίδες του Πρινς και της Πάρις στο Instagram.

rs_819x1024-190513043011-1024-Blanket-Jackson-Prince-Jackson-IG-JB-51319.jpg


Τον Φεβρουάριο του 2020, η Πάρις μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα του μικρού της αδερφού και έγραψε «Ο μικρός μου αδερφός είναι νόμιμος ενήλικας σήμερα». «Άλλαζα τις πάνες του. Αυτό είναι ένα ταξίδι. Είμαι περήφανη για τον όμορφο, έξυπνο, διορατικό, αστείο και ευγενικό νεαρό που έχει γίνει. Του αρέσει η ιδιωτικότητα, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πω. Χρόνια πολλά μικρέ αδερφέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

image.jpg



Έναν μήνα αργότερα αναφέρθηκε ότι ο Μπίτζι είχε αγοράσει ένα αρχοντικό ύψους 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Calabasas California, ένα δημοφιλές στέκι για διασημότητες που αναζητούν ιδιωτικότητα.

Τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο Μπίτζι παρακολούθησε την αποφοίτηση του Πρινς το 2019 και η Πάρις αποκάλυψε πόσο έχει υποστηρίξει τη μουσική της καριέρα. Μιλώντας στο «Good Morning America», η νεαρή τραγουδίστρια είπε: «Πάντα τον θαύμαζα και ήθελα πάντα την έγκρισή του και τα πάντα, και ήθελα να μοιάζω περισσότερο σε αυτόν. Έτσι, το να τον ακούω να εγκρίνει, και όχι μόνο να εγκρίνει αλλά και να απολαμβάνει αυτό που κάνω, σημαίνει τα πάντα για μένα».


Με πληροφορίες από iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ