Είναι αυτά τα μεγαλύτερα αυτιά σε εν ζωή σκύλο;

Για άλλη μια χρονιά, το βιβλίο Γκίνες για το 2022 προκαλεί έκπληξη με τα πρωτότυπα ρεκόρ του.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: GUINNESS WORLD RECORDS


Η Lou, ένας τριών ετών θηλυκός σκύλος στις ΗΠΑ κατέρριψε πρόσφατα το ρεκόρ Γκίνες για τα «μεγαλύτερα αυτιά σε εν ζωή σκύλο». 


Τα αυτιά του σκύλου έχουν μήκος το καθένα περίπου 33 εκατοστά και η Lou κατέληξε υποψήφια για το βραβείο όταν η ιδιοκτήτριά της βρήκε τον χρόνο να την παρατηρήσει πιο προσεκτικά. 


Η Paige Olsen υιοθέτησε την Lou όταν ήταν σχεδόν κουτάβι. Όπως είπε, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ενώ τα «υπερβολικά μακριά» αυτιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να την πάρει σπίτι. 

skilos-aftia-guiness-rekor-2.jpg
Πηγή φωτογραφίας: GUINNESS WORLD RECORDSΑν και τα αυτιά της Lou δεν περνούσαν απαρατήρητα, η Paige που είναι βοηθός κτηνιάτρου, δεν είχε μπει σε διαδικασία να τα μετρήσει μέχρι που ξέσπασε η πανδημία και είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με την σκυλίτσα της. Κάπως έτσι αποφάσισε να υποβάλει την υποψηφιότητα της Lou για το Ρεκόρ Γκίνες.

skilos-aftia-guiness-rekor-3.jpg
Πηγή φωτογραφίας: GUINNESS WORLD RECORDSΣύμφωνα με την ίδια, η Lou δεν ενοχλείται καθόλου από τα μακριά αυτιά της, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, εκτός από μηνιαίο έλεγχο και καθαρισμό αν και το χειμώνα φοράει κάτι σαν κασκόλ για να κρατά ζεστά τα αυτιά της στο χιόνι.  

«Ελπίζω η νίκη της Lou να εμπνεύσει τους φιλόζωους να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο την μοναδικότητα των κατοικιδίων τους», σημείωσε η Paige.ΠΗΓΗ: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ