Αναγνωρίζεις τον (γνωστό) τραγουδιστή που εμφανίστηκε στη σκηνή του #TheVoiceGr;

Έκανε τεράστια επιτυχία το 2007, έπειτα «χάθηκε» και η ψεσινή του εμφάνιση έκανε τρεις κριτές να γυρίσουν και το Twitter να νοσταλγήσει.

Article featured image
Article featured image

Μια έκπληξη μάς περίμενε στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice of Greece, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Ψάλτης αποφάσισε να βρεθεί στις blind auditions για να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία στον χώρο της μουσικής.

Ο 45χρονος σήμερα καλλιτέχνης είχε γίνει ευρέως γνωστός, όταν το 2007 κυκλοφόρησε τη μεγάλη επιτυχία «Άγγελέ μου», σε στίχους και μουσική του ίδιου. Όπως εξομολογήθηκε, μια λάθος υπογραφή, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, τού στέρησε τη συνέχιση μιας επιτυχημένης πορείας.



Εντούτοις, τα παιδιά του και ιδιαίτερα η κόρη του τον έπεισαν να ανέβει στη σκηνή του The Voice και να τραγουδήσει για τους coaches. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον κατάλαβε αμέσως και γύρισε την καρέκλα του, ενώ ακολούθησαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης. Ο Πάνος Ψάλτης επέλεξε τελικά την ομάδα του Αργυρού.



Μάλιστα, ο Πάνος Ψάλτης είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005, όταν συμμετείχε στο «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Μαζί του έλαβαν μέρος ο Γιώργος Λιανός και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Οπότε θα λέγαμε ότι ψες έπεσε και ένα μικρό reunion!



Πάντως, η εμφάνισή του, χθες, στη σκηνή του The Voice, έκανε το Twitter να νοσταλγήσει και να θυμηθεί στιγμές που ερωτεύτηκε ή έκλαψε με το τραγούδι «Άγγελέ μου». Νιώθουμε και ταυτιζόμαστε!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ