Emily in Paris: Αγόρασε κρουασάν και ετοιμάσου για τη δεύτερη σεζόν

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και έχουμε (ενδιαφέρουσες) πληροφορίες και (φρέσκες) φωτογραφίες.

Article featured image
Article featured image


Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του δημιουργού των Sex and the City και Devil wears Prada, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αν αναρωτιέσαι τι θα γίνει με την Έμιλι στα Παρίσια, σού έχουμε πληροφορίες και φωτογραφίες. Γιατί μπορεί να έχουμε πανδημία, αλλά ο καναπές μας είναι (ενίοτε) βολικότερος από τις θέσεις του αεροπλάνου, για να κάνουμε ένα ταξιδάκι-αστραπή στο Παρίσι. Τα γυρίσματα στο Παρίσι κράτησαν 67 μέρες και η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη αυτού του χρόνου ή αρχές του επόμενου.

emily_in_paris_5_city.jpg
Η Lily Collins και η Philippine Leroy – Neaulien στην 2η σεζόν του «Emily in Paris». ΦΩΤΟ: STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX



Η σειρά ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς του 2020 με 58 εκατομμύρια ανθρώπους να ταξιδεύουν στο Παρίσι και να περιμένουν να δουν τι θα (απο)γίνει το ειδύλλιο Έμιλι και Γκαμπριέλ. Απλώς, για να ξέρεις, αυτήν τη σεζόν στο καστ προστίθεται ο Λουσιέν Λαβίσκουντ στον ρόλο του Άλφι και παίζουν σοβαρές πιθανότητες να τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον της Έμιλι. Οψόμεθα.

emily_in_paris_6_city.jpg
Οι Samuel Arnold, Bruno Gouery και Lily Collins στην 2η σεζόν του «Emily in Paris». ΦΩΤΟ: STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX



Με το τέλος του πρώτου κύκλου, είδαμε τον Γκαμπριέλ και την Καμίλ να χωρίζουν, με τον πρώτο να παίρνει την απόφαση τελικά να μείνει στο Παρίσι και να ανοίξει το εστιατόριό του. Η Καμίλ θα επιδιώξει μία επανασύνδεση, ενώ την κατάσταση περιπλέκει η δυναμική είσοδος στη σειρά του Άλφι. Ο Άλφι, ένας Λονδρέζος, όνομα και πράγμα, αρνείται να μάθει γαλλικά και έχει αυτήν τη λονδρέζικη κρύα αύρα. Η προσωπικότητά του, πάντως, δεν θα αφήσει αδιάφορη την Έμιλι.


Η πανδημία δεν έχει συμβεί -ακόμη- στο Παρίσι του Netflix και έτσι θα βλέπουμε κόσμο να περιφέρεται ανέμελος, χωρίς μάσκες #ωραίεςεποχές!.

emily_in_paris_7_city.jpg
Η Lily Collins και η Ashley Park στην 2η σεζόν του «Emily in Paris». ΦΩΤΟ: STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX



Σε άλλα νέα, φημολογείται πως θα δούμε μια κουίρ σχέση στη νέα σεζόν, αφού ο δημιουργός της θέλει η σειρά να είναι όσο πιο ανοιχτόμυαλη γίνεται. Παράλληλα, στη 2η σεζόν θα μάθουμε πολλά για το παρελθόν της Έμιλι και οι φήμες λένε πως δεν θα παραμείνει αφελής στα ερωτικά της. Εξού και η εμφάνιση του Άλφι μάλλον. Η Έμιλι θα μιλήσει επιτέλους γαλλικά αφού πλέον νιώθει «βέρα» Γαλλίδα και αποκτά το παριζιάνικο ταμπεραμέντο.

Στο καστ επίσης θα προστεθεί ένας σχεδιαστής μόδας, που συνοδεύεται πάντα από όμορφα ρούχα και άντρες, και ένας ιδιοκτήτης κλαμπ. Τα υπόλοιπα, σύντομα, στις οθόνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ