Οι εμετικές δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου της Ρόδου είναι η επιτομή της πατριαρχίας

«Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας».

Article featured image
Article featured image


Οργή προκαλούν οι δηλώσεις του θείου του δολοφόνου της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, που υποστήριξε ότι ευθύνονται τα θύματα της έμφυλης βίας καθώς οδηγούν τους συντρόφους τους σε ακραίες συμπεριφορές!

Ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ μέσα στον δρόμο την 32χρονη γυναίκα, ενώ και στο παρελθόν είχε επιδείξει ακραία κακοποιητική συμπεριφορά, ανέφερε ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες θύματα, ότι ο ανιψιός του «δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε» και πως «η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου:

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σάς προσφέρει.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι. Για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει […].

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά και μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου».Πηγή: rosa.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ