Σεξομολογήσεις #578: «Ερωτεύτηκα Kαλαμαρά»

Μαγεύτηκε από τα λοούθκια του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε στο μυαλό της. Η «Βλαμμένη Ζωντοχήρα», όπως αποκαλείται, ζητά την επείγουσα παρέμβαση της Tipster.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο
sextalk@city.com.cy


Καλημέρα Τipster,

Είμαι φοιτήτρια στην Αθήνα, 23 χρονών και εκείνος 33, Έλληνας, ο οποίος δουλεύει διαδικτυακά. Γνωριστήκαμε πριν από πέντε μήνες, δώσαμε με τα μούτρα και σκέψου, από τον πρώτο μήνα σχεδόν, συγκατοικήσαμε στο διαμέρισμά του. Ήταν όλα μαγικά, ξέρεις τα λοούθκια των Καλαμαράων, αλλά αυτός τα έκανε και πράξη, με έκανε να νιώθω ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ. Road trips, ρομαντικά εστιατόρια/μπαρς, διακοπές έκπληξη σε αγαπημένα του μέρη. Κάναμε εκπληκτικό σεξ 2-4 φορές κάθε μέρα και ένιωθα ποθητή κάθε δευτερόλεπτο.

Το πρώτο άσχημο πράγμα που ένιωσα από εκείνον είναι, όταν μου έκανε «παρατήρηση» ότι θέλω συνέχεια σεξ και πιέζεται, θέλοντας να με ικανοποιήσει (ασχέτως ότι τις παραπάνω φορές τούτος το προκαλούσε). Οκέι, λέω και εγώ δεν θα ξανακάνω πρώτη κίνηση, για να μη νιώθει μειονεκτικά. Σπίτι μου δεν ερχόταν ιδιαίτερα επειδή δεν έχω διπλό κρεβάτι και δεν μπορεί να μου κάνει έρωτα σε χώρο που ήμουν με άλλον. Μετά εμφανίστηκαν θέματα από το παρελθόν μου, έψαξε και τα social μου, μπήκε χωρίς να το ξέρω από τον υπολογιστή μου στο Ίνσταγκραμ και διάβασε συζητήσεις προ έξι μηνών. Κόλλησε τόσο πολύ με τον πρώην μου, που στις πέντε το χάραμα ήθελε να κάνουμε έρωτα, επειδή έβλεπε εφιάλτη με τον πρώην μου και ήθελε να νιώσει ότι είμαι δική του. Έβαλα ένα like σε έναν συνάδελφο (δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό θεωρείται ερωτικό κάλεσμα, ένα like ας πούμε) και για να με πονέσει, να με εκδικηθεί, μού ξεφούρνισε ότι τις πρώτες δυο εβδομάδες που βγαίναμε είχε βγει και με άλλη και έκανε το nasty.

Τα είχα ανεχτεί όλα γιατί είμαι ερωτευμένη προφανώς και βλαμμένη. Έθιξε αρκετές φορές το ότι η συμπεριφορά μου δεν αρμόζει σε μια κυρία επειδή έχω και piercings, αλλά με γνώρισε και στους γονείς του από τον δεύτερο μήνα. Το κυριότερο, όμως, πρόβλημα ήταν ότι εγώ έχω επιχείρηση στην Κύπρο που περιμένει να την αναλάβω - δεν είναι εφικτή η διαδικτυακή εργασία και δεν μου αρέσει και το χάος της Αθήνας. Αυτός θέλει να μείνει Αθήνα επειδή έλειπε χρόνια εξωτερικό και θέλει να προσέχει τους γονείς του στα γεράματα - μοναχογιός. Ο συμβιβασμός που έκανε, επειδή με αγαπά, είναι τέσσερις μήνες Κύπρο και τους υπόλοιπους Αθήνα, αλλά μέχρι εκεί. Αρνήθηκα, λατρεύω τη δουλειά μου, είμαι φιλόδοξη, και την οικογένειά μου τη λατρεύω, άσε που αν πω έτσι πράμα του παπά μου, ότι θα αφήσω την επιχείρηση και τα όνειρά μας, θα πάθει συγκοπή. Το έληξε γιατί είναι 33 και θέλει να επενδύει σε κάτι που θα καταλήξει σε γάμο - παιδάκια.

Είμαι ερωτευμένη όμως, ρε Τipster, αλλά μόλις έβαλα την καριέρα μου και τη φαμίλια μου πάνω που τον έρωτα. Ήταν εγωιστικό; Όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο, ήμουν με την ελπίδα ότι θα τον πείσω να έρθει Κύπρο μαζί μου. Έμεινα με θκυο σιείλη καμένα. Μου λείπει... Πολύ… Τι να κάνωωωω;

Ευχαριστώ και σόρρυ για το κατεβατό.

Με αγάπη,

Βλαμμένη Ζωντοχήρα




Αυτοαποκαλείσαι βλαμμένη, αλλά εν ερωτευμένη που είσαι και συμμερίζομαι τα διλήμματά σου. Έφτασες τζαι συ σε αδιέξοδα!

Όμως… Έκαμες τζαι πολλές λάθος κινήσεις.

Πρώτον: τι εβούρησες που τον πρώτο μήνα γνωριμίας να μείνεις κοντά του;

Δεύτερον: γιατί κατάντησε τόσο κουραστικό για εκείνον να σε ικανοποιεί στο σεξ;

Τρίτον: γιατί ανέχτηκες τα nasty που σου έκαμε; Τόσο απελπισμένη είσαι, που θα έμενες με έναν άντρα που σε απατά;

Όταν δώσεις τις ειλικρινείς απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, θα συνειδητοποιήσεις και τι πάει Χ στην όλη φάση.

Και γιατί να έρτει ΑΥΤΟΣ Κύπρο μαζί σου; Τόσο λίγο είσαι έτοιμη για θυσία ΕΣΥ;

Απάντα τα…. Προβληματίστου… τζαι άλλαξε τακτική.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ