Ό,τι έχασες από το Netfilx Tudum

Το πρώτο online event του Netflix, στο οποίο ανακοινώθηκαν όλες οι καινούργιες σειρές για την ερχόμενη σεζόν (και όχι μόνο).

Article featured image
Article featured image


Το Netflix έκανε το πρώτο του «Tudum» σε μια τρίωρη ζωντανή μετάδοση δείχνοντας, πολλά, πάρα πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα 70 σειρές και 28 ταινίες, πολύ περισσότερες από όσες μπορεί να θυμάται κάποιος. Γι' αυτό μαζέψαμε τα highlights, για να μην χρειαστεί να το ψάξεις πολύ. Από τα παιδάκια του Stanger Things και το The Witcher, μέχρι και ημερομηνίες για την κυκλοφορία καινούργιων σεζόν σειρών όπως το Tiger King.

Ξεκίνησε δίνοντας έμφαση στις καινούργιες anime σειρές, με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει το Drifting Home. Η ιστορία ακολουθεί δύο παιδικούς φίλους που πέφτουν σε μια μυστήρια θάλασσα μαζί με ένα ολόκληρο συγκρότημα κατοικιών. Θα μάθουμε πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η πλοκή το 2022.



Τα τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του Stranger Things έρχονται το ένα μετά το άλλο τον τελευταίο καιρό, με το καινούργιο να δείχνει ένα καινούργιο μέρος και τον Ντάστιν να προσπαθεί να το παίξει Σέρλοκ Χόλμς. Μακάρι να τα καταφέρει μέχρι το 2022 που θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν.



Πόσους διάσημους θα δούμε ακόμα να κάνουν ντοκιμαντέρ στο Netflix; Ο επόμενος που παίρνει σειρά είναι ο Κάνιε Γουέστ με το ντοκιμαντέρ του Jeen-Yuhs (προφέρεται «genius», ελληνιστί, ιδιοφυία). Τα γυρίσματα διήρκησαν 20 χρόνια σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή. Υπόσχονται πως θα είναι ένα αποκαλυπτικό πορτραίτο της εμπειρίας του Κάνιε, από την αρχή της καριέρας του, μέχρι σήμερα που έγινε ένα παγκόσμιο μπραντ και πασίγνωστος καλλιτέχνης. Θα κυκλοφορήσει και αυτό το 2022.



Μπορεί μόλις να τέλειωσε η τελευταία σεζόν του Sex Education, αλλά μην πτοείστε. Επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία της 4ης σεζόν, δυστυχώς χωρίς ημερομηνία.



Μετά από πολύ καιρό αναμονής, είδαμε το πρώτο τρέιλερ του The Sandman, μιας σειράς βασισμένης στα κόμικς του Νίλ Γκέιμαν, του δημιουργού του American Gods και Good Omens. Μπορεί το τρέιλερ να ήταν μικρό, αλλά φαίνεται να ενσωματώνει καλά το πνεύμα των κόμικς. Ούτε αυτή έχει ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη.



Για τους gamers της παρέας είναι υπέροχα τα νέα. Επιτέλους η σειρά Arcane, βασισμένη στο παιχνίδι League of Legends, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα καινούργιο τρέιλερ. Θα το δούμε στις οθόνες μας 6 Νοεμβρίου φέτος.



Η σειρά που προκάλεσε σάλο κατά τη διάρκεια της καραντίνας έρχεται πίσω με 2η σεζόν. Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από το Tiger King, με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 17 Νοεμβρίου φέτος.



Μια καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων που έχει την περιγραφή: «Κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, με υπαλλήλους που δουλεύουν για κρυφές κυβερνήσεις και η δουλειά τους είναι να είναι σίγουροι πως οι θεωρίες συνωμοσίας μένουν υπό έλεγχο». Θα κυκλοφορήσει 22 Οκτωβρίου.



Don’t look up, η αστραφτερή ταινία γεμάτη από αστέρια όπως η Μέριλ Στριπ, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Λεονάρντο Ντι Κάμπριο και ο Τζόνα Χιλ. Φαντάσου όλους αυτούς να προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από την πτώση ενός κομήτη.



Τελευταίο και πιο αναμενόμενο. The Witcher, 2η σεζόν, με πολλά τρέιλερ και βίντεο behind the scenes. Όχι μόνο είδαμε περισσότερα για την 2η σεζόν, αλλά πήραμε και ανακοίνωση ότι θα υπάρξει και 3η.



Αν αντέχετε, μπορείτε να δείτε και τις 3 ώρες του event εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ