Ένας από αυτούς τους δύο δεν είναι ο πραγματικός Ed Sheeran

Ο σωσίας του Βρετανού τραγουδιστή δεν περνά και πολύ καλά.

Article featured image
Article featured image


Ο Ty Jones μεγάλωσε πιστεύοντας ότι δεν θα κάνει ποτέ πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει καλλιτέχνης, μέχρι που συνειδητοποίησε την ομοιότητα με τον τραγουδιστή Ed Sheeran.

Τώρα ο νεαρός Βρετανός από το Μάντσεστερ εργάζεται ως σωσίας και ηθοποιός, αλλά η εντυπωσιακή ομοιότητα με τον διάσημο μουσικό έχει και μειονεκτήματα: κυρίως, την εμμονή που έχουν μαζί του οι θαυμαστές του Ed Sheeran. Και, ως σωσίας του τραγουδιστή, ο Ty Jones καλείται συχνά να διαχειριστεί τη φρενίτιδα των φανς.



«Είχα έναν τρελό αριθμό φανς να με ακολουθούν στο Hackney του Λονδίνου και το Λος Άντζελες, σε σημείο που η ομάδα με την οποία συνεργάζομαι χρειάστηκε να με βοηθήσει με σχέδιο έκτακτης διαφυγής», είπε στο Jam Press.

Η εμπειρία του με τις groupies του Sheeran περιλαμβάνουν από «φανς που κλαίνε μέχρι κάποια που δεν σταματούσε να κοιτάζει και συγκρούστηκε με το ποδήλατο». «Την τελευταία φορά», προσθέτει, «ήταν σαν κωμικό σκετς, όταν πήγα να βοηθήσω, μου λέει, "Αποκλείεται, μόλις γνώρισα τον Ed Sheeran"». Οι ομοιότητες στα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα μαλλιών και το ύψος τον έχουν «γλιτώσει» από το να καταλήξει να δουλεύει απλώς σε ένα κατάστημα, για να τα βγάλει πέρα, αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι επίσης κάτι σαν κατάρα.

edsheeran_tyjones2_city.jpg
Όταν συναντήθηκαν. ΦΩΤΟ: Ladbible



Το επίπεδο προσοχής από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι ο Ed Sheeran έχει αναγκάσει τον Ty Jones να υιοθετήσει έναν πιο «ινκόγκνιτο» τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του, διατηρώντας «χαμηλό προφίλ» και κυκλοφορώντας «μεταμφιεσμένος» με γυαλιά, καπέλο και μάσκα μέχρι και στις πιο απλές δουλειές, ενώ κάνει τα ψώνια του για τρόφιμα τα βράδια.

Βέβαια, εκτός από την «καθημερινή» αναγνώριση ως Ed, άλλα πλεονεκτήματα της ομοιότητας είναι τα δωρεάν πράγματα που λαμβάνει κατά καιρούς από εταιρίες και φανς, ενώ του επιτρέπουν την είσοδο σε κλαμπ και εστιατόρια ως VIP.

edsheeran_tyjones_city.jpg
Όταν συναντήθηκαν. ΦΩΤΟ: Ladbible



Ο Ed Sheeran γνωρίζει για τον σωσία του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 και αργότερα μέσα στον μήνα, πρόκειται να βρεθούν ξανά, αυτήν τη φορά μέσω Zoom.


ΠΗΓΗ: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ