Από χθες, η Britney μπορεί να ανασαίνει λίγο πιο ελεύθερα

Το δικαστήριο την δικαίωσε, απαλλάσσοντάς την από την «τοξική κηδεμονία» του πατέρα της.

Article featured image
Article featured image

Η δικαστική μάχη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της έληξε υπέρ της με το δικαστήριο να αποφασίζει κατά του πατέρα της.





Στο δικαστήριο, την Τετάρτη, αποφασίστηκε ότι ο έλεγχος του πατέρα της στη ζωή της ήταν «τοξικός» και η δικαστής ικανοποίησε το αίτημα του Αμερικανίδας ποπ σταρ να τον απομακρύνει από συντηρητή της περιουσίας της.

Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι, συμφώνησε ότι ήταν προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να αναστείλει τον Τζέιμι Σπίαρς από τη νομική ρύθμιση που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματα της διάσημης κόρης του τα τελευταία 13 χρόνια.



«Η τρέχουσα κατάσταση είναι αβάσιμη», είπε η δικαστής, αφού άκουσε επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. «Αντανακλά ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπιαρς».

Η δικαστής ανακοίνωσε τη μνημειώδη απόφαση την ώρα που εκτός της αίθουσας υποστηρικτές του #FreeBritney διαδήλωναν υπέρ της αγαπημένης τους σταρ.



Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Μάθιου Ρόζενγκαρττ ζήτησε από το δικαστήριο να διορίσει τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζάμπελ ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της Μπρίτνεϊ, ενώ εργάζεται για τη διάλυση του συντηρητηρίου.

Η 39χρονη ποπ σταρ δεν ήταν στην πολυαναμενόμενη ακρόαση, ωστόσο είχε καταθέσει για δυο ημέρες το καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας τη νομική ρύθμιση «καταχρηστική» και λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιηθεί για να «καταστρέψει» τη ζωή της τα τελευταία 13 χρόνια.


Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ