H Britney δείχνει στο Instagram τη γυμνή της αλήθεια

Ανήρτησε ένα βίντεο με εκτεθειμένα τα δικά της (αφιλτράριστα) οπίσθια.

Article featured image
Article featured image


Η Britney Spears, μετά τις γυμνές φωτογραφίες στα social media, έκανε τώρα δύο αναρτήσεις, στις οποίες φαίνονται τα οπίσθιά της. Δεκατρία χρόνια μετά και λίγο πριν «απεγκλωβιστεί» από τη σκληρή κηδεμονία του πατέρα της, μπορεί πλέον να πλασάρει όπως αυτή θέλει τη δική της (και μόνο) αλήθεια. Δύναται να ορίσει η ίδια το σώμα και τις επιλογές της. Να οδηγήσει το αυτοκίνητό της και να χειριστεί τα οικονομικά και προσωπικά της ζητήματα. Πράγματα, δηλαδή, (τόσο) αυτονόητα.


«Τα οπίσθιά μου», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση και στη συνέχεια έκανε μία δεύτερη ανάρτηση, για να πείσει τους ακόλουθούς της πως ήταν η ίδια στην πρώτη φωτογραφία, καθώς είχε λάβει χιλιάδες σχόλια αμφισβήτησης. «Ορίστε και το βίντεο για να δείτε ότι είναι πραγματικά τα δικά μου οπίσθια, χωρίς φίλτρα και καλυμμένα σημεία. Είναι τελείως αληθινά! Τραβάω τα βίντεό μου με selfie stick και θα συνεχίσω πάντα να το κάνω. Παραμένει όρθιο, δεν αντιμιλάει και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο», ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο.



Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έγινε γνωστό ότι σύντομα θα καταφέρει να λήξει το καθεστώς νομικής κηδεμονίας, το οποίο επέτρεπε στον πατέρα της να ελέγχει αρκετές πτυχές της ζωής της τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, ο Τζέιμι Σπίαρς υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο ζητώντας να τερματιστεί το καθεστώς κηδεμονίας που του επέτρεπε να ελέγχει επί 13 ολόκληρα χρόνια μεταξύ άλλων και την περιουσία της διάσημης κόρης του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ