Τι συμβαίνει (και πάλι) με την υγεία του Τούρκου προέδρου;

Ο Έρτογαν φαίνεται να αντιμετωπίζει -παρά τις διαψεύσεις της Άγκυρας- σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Article featured image
Article featured image


Φουντώνουν και πάλι οι φήμες για σοβαρά προβλήματα υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου να μην είναι καλή.

Αυτό προκύπτει από διάφορα βίντεο που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει, ενώ το θέμα της υγείας του έφτασε τον Αύγουστο μέχρι και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας.«Έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του»

Για τις εν λόγω φήμες, μίλησε στο Open ο Τούρκος αναλυτής, Cevheri Güven.

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου ο Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Χουλουσί Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές. Επομένως, οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».
Τι απαντά η Άγκυρα

Φυσικά, όπως είναι λογικό, οι συνεργάτες του Ερντογάν σπεύδουν, κάθε φορά που φουντώνουν τέτοιες φήμες, να τις διαψεύσουν.

«Είναι πάρα πολύ κουρασμένος, λόγω των πάρα πολλών εμφανίσεών του» απαντούν οι συνεργάτες του, μέσω των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ