Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την απόφαση των ελληνικών καναλιών να «κόψουν» τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Τιμωρείται το σύνολο των ηθοποιών».

Article featured image
Article featured image


Την απόφαση των καναλιών να μην παίζουν υλικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες.

«Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτήν τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη.

Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για εμένα είναι στην κρίση του θεατή», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από κοινού συμφωνία των καναλιών, αποφασίστηκε να μην ξαναπροβληθεί στην τηλεόραση παραγωγή στην οποία συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 27 Ιουλίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε βάρος συναδέλφων του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ