Ξέρεις πόσα ήταν τα κέρδη των 5 πιο ακριβοπληρωμένων TikToker του κόσμου, για το 2021;

Το Forbes έφτιαξε μια λίστα με τα έσοδά τους.

Article featured image
Article featured image


Το TikTok ήρθε για να μείνει. Με εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από 150 χώρες, το app για τη δημιουργία σύντομων βίντεο είναι η νέα μόδα στον κόσμο των social media.

Οι νεαρότερες ηλικίες το έχουν λατρέψει και οι αστέρες της πλατφόρμας εισχωρούν σιγά-σιγά και στις ζωές μας. Το περιεχόμενο που παράγουν γίνεται ανάρπαστο και οι ίδιοι εκμεταλλευόμενοι τη δημοτικότητά τους βλέπουν τα έσοδά του να αυξάνονται συνεχώς.

Το Forbes έφτιαξε μία λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers για το 2021. Παρακάτω παρουσιάζεται το Top5.


Charli D’Amelio: 17.5 εκατομμύρια δολάρια και 133 εκατομμύρια followers



Πρόκειται για τη «βασίλισσα» του TikTok, που έχει τους περισσότερους ακόλουθους από κάθε άλλον influencer. Συνεργάζεται με την Invisalign, τη Morphe, την Dunkin’ Donuts, ενώ μαζί με την αδερφή της, Dixie, λάνσαραν το δικό τους brand ρούχων. Επίσης, τα δύο κορίτσια ετοιμάζουν τη δική τους τηλεοπτική σειρά.


Dixie D’Amelio: 10 εκατομμύρια δολάρια και 57 εκατομμύρια followers



Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Charli και κάνει καριέρα και ως ποπ τραγουδίστρια έχοντας δύο επιτυχίες τόσο στα charts όσο και στο TikTok, τα «F***k Boy» και «Psycho».


Addison Rae: 8.5 εκατομμύρια δολάρια και 86 εκατομμύρια followers



Το 2021 πρωταγωνίστησε στην ταινία «He’s All That» του Netflix, κάνοντας το υποκριτικό της ντεμπούτο. Η μεγαλύτερη συνεργασία της με brand είναι αυτή με την American Eagle. Η Rae έχει λανσάρει επίσης τη δική της σειρά καλλυντικών.


Bella Poarch: 5 εκατομμύρια δολάρια και 87 εκατομμύρια followers



Η 24χρονη είναι η 3η από τους influencers με τους περισσότερους followers της πλατφόρμας. Η καταγωγή της είναι από Φιλιππίνες αλλά μεγάλωσε στο Τέξας των ΗΠΑ. Έχει συνεργαστεί για διαφημιστικά με την Prada, την Google ακόμη και το Tinder και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Build a Bitch».


Josh Richards: 5 εκατομμύρια δολάρια και 36 εκατομμύρια followers



Είναι μόλις 19 χρονών και έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνίες με εταιρίες όπως η Amazon και η Cash App. Έχει λανσάρει τα δικά του ενεργειακά ποτά που πωλούνται σε mainstream αλυσίδες όπως η Walmart, ενώ έχει ιδρύσει τη δική του εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων την Animal Capital.


Πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ