Το ανατριχιαστικό βίντεο με εθελόντρια που τραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα

Κι όλα αυτά μέσα στα παγωμένα νερά της ακτής του Αλίμου.

Article featured image
Article featured image

Ολονύχτια προσπάθεια για τη διάσωσή της - Αρχικά έδειχνε να έχει ανταποκριθεί στην φαρμακευτική αγωγή αλλά τώρα βρίσκεται και πάλι στα ρηχά - Στο σημείο Λιμενικό και ειδικοί κτηνίατροι.

Στην Σαλαμίνα εθεάθη σήμερα το πρωί η νεαρή φάλαινα που ξεβράστηκε χθες το πρωί στα ρηχά της παραλίας του Αλίμου.

Ο ζιφιός που βγήκε στα ρηχά στην Βουλιαγμένη και στον Άλιμο τις προηγούμενες ημέρες, εντοπίστηκε εκ νέου στα ρηχά σε νησί στον Σαρωνικό, όπως αναφέρει το Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών, Αρίων.


Η φάλαινα δέχθηκε την ιατρική βοήθεια και τη φροντίδα ειδικών επιστημόνων και δυτών. Φαίνεται πως ο «Σωτήρης», όπως ονόμασαν τον νεαρό Ζιφιό, ενώ ήταν σοβαρά τραυματισμένος άρχισε να ανταποκρίνεται στη θεραπεία και έτσι αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια να οδηγηθεί σε βαθύτερη περιοχή από την ομάδα Διάσωσης του ΑΡΙΩΝ και τους δύτες καθώς έπλεε κανονικά. Ωστόσο λίγο νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε και πάλι στα ρηχά της Σαλαμίνας. Εχει ειδοποιηθεί το Λιμενικό και οι κτηνίατροι που την παρακολουθούν.


Εθελόντρια  τραγουδά στο ζιφιό για να κρατηθεί στη ζωή - Δείτε συγκινητικό βίντεο

Την ίδια ώρα ρίγη συγκίνησης προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει μια εθελόντρια από την Ομάδα της All For Blue organization να βρίσκεται δίπλα στο νεαρό ζιφιό, τον «Σωτήρη» – όπως τον ονόμασαν που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή- και να του τραγουδάει.



Με πληροφορίες από protothema.gr και notia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ